2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 607 پست
انقد دلم شکسته... اشک‌تو چشمام حلقه زده...خیلی در حقم ظلم کرده.. بگم بهم حق میدیخودش میدونی ب زودی م ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزی کا از دست دادم برام‌جبران شه 🥺😞بخدا پیرشدم

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

همسرم مهربونتر شده باشه کینه از دلش رفته باشه و من بتونم داداشم و بچه هاش را ببینم و این غم سنگین از روی دلم برداشته بشه. 

دخترمم هم دیگه بتونه حرف بزنه

انشالله😢

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
وام مون جوربشه،بتونیم بدهی هامون رو پس بدیم، بتونیم بقیه پول مسکن ملی رو بریزیم،بتونیم حداقل یه پرای ...

سلام چ خبر امسال  رسیدی ب آرزوهات 

هرکس دید واسم دعا کنه مشکوکم به مریضی از ترس نه آزمایش دادم نه سونو دعا کنید خدا به جوونیم رحم کنه ک ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

خدایا به بزرگیت به کرم وبخششت قسم حضرت ابوالفضل واسطه قراردادم تمام مادران چشم انتظار مخصوص نی نی سا ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟