از شر عقده های مادرم خلاص بشم. برم دور دور دور شم ازش که دیگه نتونه سمپاشیم کنه.
مادر اگه به ارزوت برسی یه روز دلت براش پر میزنه
فرزندم ارزویی دگر کن
کاربر قدیمی هستم با یه کاربری جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدایا به بزرگیت به کرم وبخششت قسم حضرت ابوالفضل واسطه قراردادم تمام مادران چشم انتظار مخصوص نی نی سایت دامنشون سبز وحاجت دلشون روا وصاحب فرزند صالح قراربده خدایا سلامتی بچه من هم بده الهی امین
خیلی از پست هارو خوندم وبرای هرکس که لایک کردم صلوات فرستادم به ارزوش برسه
کاربر قدیمی هستم با یه کاربری جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�