2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 607 پست
ماشین باری ۱.۵ تا ۲تومن خست داره انقدر من شوهرم ماشین باری داره

عزیزم خوش بحالش خدا بیشترش کنه براتون چرخاشون بچرخه

امیدوارم خدا ب ماهم بده نامزدمم 1 تومان داره ولی بقیه شو نداره خودشم بتکونه جور نمیشه مکر اینکه دامادشون بخاد باهاش شریک شه فهلا ک خبری نشده

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
قبلا حتی فکرشم نمیکردم فرهنگ پسر پایینتر باشه ؛مشکلی باشه  میگفتم مگه چیه ....  ...

جدی؟

اینقد بده؟؟🥺

سطحش اونقدرامرپایین نیست ولی خب تو همه لحاظ من سر ترم

اما پسر ب شدت خوبیه

ولی نمیتونم چشممو رو اون مسائل ببندم

میترسمم از دستش بدمو دیگه پسر با این اخلاق خوب گیرم نیاد

امیددارم خداا ب من و هرکسی که دو دله کمک کنه🥺🥺🎨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی؟ اینقد بده؟؟🥺 سطحش اونقدرامرپایین نیست ولی خب تو همه لحاظ من سر ترم اما پسر ب شدت خوبیه ولی ...

این اختلافه  توی بلند مدت مثلا 10سال اینا    خیلی ب چشم میاد 

ولی اولا جیک جیک مستونتونه ..... همه چیز قشنگه ....

مخصوصا تو سطح احترام گذاشتناشون ب بزرگتر ، شوخی کردنای تخریبیشون تو جمع خونوادگی ، نوع  لباس پوشیدنشون ... 

حرفهای ک تو دعوا بینشون رد بدل میشه ....  سطح محبتشون بین خواهر و برادرا .... 

نحوه ابراز محبت  توی جمعشون  .... 

مقایسه کن با خانواده خودت 

اینا رو نسبت ب خودشون بسنج نه رفتارش با خودت (چون اولا همه چیز قشنگه ... همه با احترام رفتار میکنن ؛و....)

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
این اختلافه  توی بلند مدت مثلا 10سال اینا    خیلی ب چشم میاد   ولی ا ...

مرسی گلم خیلی نکات خوبی گفتی

ولی تو همشون خوبه خداروشکر

فقط زیاد با خواهراش ارتباط نداره ولی با مادرش و داداشش خیلی خوبه و خیلی احترامشونو داره

دعوایی هم ندیدم ازشون ک طبیعیه جلو من چیزی نشون ندن😂

اما تو رفتارش یکم پایین تر از منه و حتی تحصیلاتشم کمه و خیلی پایین تره

اما توجه و رفتاراش خوبه و میترسم ترکش کنم و پشیمون شم

کلا اینجورم ک تا وقتی ک پیششم دوسش دارم

ولی چند روز ک نبینمش ایراداش ب چشمم میاد و هی میگم لیاقتم بیشتر از اینااس و این هم سطح من نیست

چند روزم فاصله گرفتم ازش و دلم خیلی تنگ شدددد ولی باز نمیفهمم چمه

حالا با مشاور میخوام صحبت کنم امیدوارم مشکلمو حل کنه😂

مرسی گلم خیلی نکات خوبی گفتی ولی تو همشون خوبه خداروشکر فقط زیاد با خواهراش ارتباط نداره ولی با ما ...

تحصیلات ملاک نیس وقتی دو طرف  حرف دله همو بلدن 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
اگه زود تر میدیدم تایپیک شما رو میگفتم بر گردم پارسال و الان میش جان جانم باشم و دستش رو بگیرم و در ...

کلی از پستاتون امشب خوندم چقدر ناراحت شدم بابتش 

فکر نمیکنی اونم منتظر تلاش توهه 

شاید برگرده بهت اگه سماجتت ببینه

جان جانم که بیشتر از یک سال ندارمش برگرده آرزوی دیگه هم دارم ولی همین کافیست 🤲 بقیش با تلاش به دست ...

بازم واپستتون رو امروز دیمو قلبم تیر کشید 

کاش باهاش حرف بزنی ... 

بازم واپستتون رو امروز دیمو قلبم تیر کشید   کاش باهاش حرف بزنی ...

بلاکم کرده همون موقع از همه جا بلاک شدم 

فقط یک نفر بعد آخرین پستم تو ناشناس بهم یک‌پیام داد که خیلی بار مثبت هم نداشت میتونه فقط محدثه باشه که اونم نشد جواب بدم چون بلاک کرده میزنه کاربر پیام ناشناس بلاک کرده 

چی بگم اگه تا فروردین برگشت میمونم تهران بر نگرده بدون شک تهران رو هم ترک میکنم میرم جایی خیلی دور کسی نشناسه نه من کسی رو بشناسم گشنه نمیمونم کار میکنم یک لقمه نون در میارم الانم تو خوابگاه رستوران شبا میخوابم بالاخره هیچ گنجیشکی بی غذا نمیمونه تا وقتی که بمیرم راحت بشم 

ای بابا من نمیدونستم همون کاربری هستید که تو تایپیک پیام گذاشتم وقتی دیدم قبلا پیام گذاشتم برام جالب شد که مجدد تایپیک منو دیدی 

شاید بعدش از ایران هم برم چند بار رفتم دم ایستگاه عشق ایستگاهی که اولین دیدار بود و اولین بوسه زده شد نشستم بیاد یک بار که خوابم برد راننده اتوبوس بیدارم کرد گفت چند ساعت بود دیدم اینجایی بعد خوابیدی چیزی شده گفتم هیچی برگشتم خوابگاه 

بیشتر شبا میتونم سر بزنم یا موقع تایم استراحت دیگه باید برم نشد جواب بدم ببخشید 

بلاکم کرده همون موقع از همه جا بلاک شدم  فقط یک نفر بعد آخرین پستم تو ناشناس بهم یک‌پیام داد ک ...

درکت میکنم 

ولی اون بلاکتکرده؟خوب بکنه 

با هزار تا و هزار شماره ک همراه اول و ایرانسل دارن بهش حرفهای دلتو بگو 

همو بلاک کردنا ک از   دوست نداشتن نیس !

گاهی بلاک میکنی ک مبادا حرفهای تلخی بشنوی ...  پس حرفهای عاشقانتو ب خودش برسون قبل از اینکه دیر بشه