2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 607 پست
اخه اوایل میخاس قانعم کنه به درسم برسم تابستون خودش میاد  از دوریش دارم میمیرم ولی تا تابستون ...

نه .... 

چرا باید صبر کنی 

تا اون موقع شاید دیر شده باشه و آرزویه ؛یکی دیگه شده باشه 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین گلم اول تفتش میدیم ک بوش بلند بشه بعد روغن میریزیم و باز تفت میدیم بعد ب مساویه  دوا ؛شکر ...

عزیزم از اول بگو چی رو تفت میدیم چجوریه 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
عزیزم از اول بگو چی رو تفت میدیم چجوریه 

گلم دوای سیاه رو آماده از عطاری میخریم چندین داروی گیاهی توی هم قاطیع زیره و رازیانه و این چیزاس

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
گلم دوای سیاه رو آماده از عطاری میخریم چندین داروی گیاهی توی هم قاطیع زیره و رازیانه و این چیزاس

عه عطاری ها دارین همه جا یا فقط بوشهر؟ 

چقد بخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

رازیانه مگه دخترزایی نیست؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه عطاری ها دارین همه جا یا فقط بوشهر؟  چقد بخرم

بوشهر میدونم همه عطاریاش دارن  ولی دوستم شیراز بود پیدا نکرد خودم واسش فرستادم . 

پارسال واسه دوستمم  اندازه 70تومان خریدم برا سه بار پریودیش کافی بود 

بوشهر میدونم همه عطاریاش دارن  ولی دوستم شیراز بود پیدا نکرد خودم واسش فرستادم .  & ...

خداکنه شهرمون پیدا بشه 

هرمزگانم 

دوستت حامله شد بچش چیه پسریادختر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رازیانه مگه دخترزایی نیست؟ 

ببین ترکیب همه دارو های ک داخلشه یه طبع گرم داره 

من خودم یه کاسه کاملش میخورم از بس پیشم خوشمزست

ولی زن داداشم میگه من بیشتر از روزی دو قاشق نمیتونم بخورم و  بدنم گرمی میزنه(جوش های پوستی رو بدن)

ببین این ترکیباشه ولی شهر ما خودشون ب نسبت  قاطی کردن  آسیاب کردن و آماده پختنه ... میری میگی مثلا اندازه 50تومان میخوام یا بیشتر و کمتر 

https://cookpad.com/ir/دستور غذا/12144930-جلاب-یا-حلوای-سیاه-بوشهری

ببین ترکیب همه دارو های ک داخلشه یه طبع گرم داره   من خودم یه کاسه کاملش میخورم ...

ممنون عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداکنه شهرمون پیدا بشه  هرمزگانم  دوستت حامله شد بچش چیه پسریادختر

مامانم ب هر کی داد (مامانم براشون پخت میکرد میبرد دوستانه میگفت بخورین )پسر دار شده گلم 

عزیزم اگه عطاریتون نبود بهم بگو برات بخرم ارسال کنم 

مامانم ب هر کی داد (مامانم براشون پخت میکرد میبرد دوستانه میگفت بخورین )پسر دار شده گلم  عز ...

باشه گلم تو زحمت میفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه گلم تو زحمت میفتی

واسه من زحمتی نیس 

اداره پست تا عطاریمون راهی نیس

بتونم دل یکی شاد کنم چرا نکنم !

همیشه وقتی کاربریت میبینم  یادم ب کاربری میاد ک بهم گفت چقدر زندگیت شبیه جیرانه ....  ...

ایشالا به حق امشب سختی‌های زندگیت تموم میشه و از الان به بعد کلا خوشیه🥰

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22