2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5225 بازدید | 607 پست
تب بچم خوب بشه خدا خودش شرایطم میبینه حال بچم بدترازاین نکنه😭

عزیزم چرا اینقدر نگرانی ؟

بهش استامینیفون  دادی؟ 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه این رابطه رو من شروع کردم همه فهمیدن مامانم ماملنش خالم همهههه فهمیدن چقد میخامش الا خودش به خال ...

وله این حواشی کن 

تو خواستی یا اون خواست مهم نیس ... 

واسع دل خودت تلاش کن براش .... خودتو شرمنده دلت نکن 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
عزیزم انشالله   خودت  هم اون موقع خواب رفته باشی کنار پسرت و وقت نکنی بیای نینی سایت ...

عزیزم حلوا سیاه بوشهری یا دوای سیاه بوشهری که گفتی طرز تهیه شو میگی

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
بله ولی تبش پایین نمیاد😔

پاشو بذار تو آب ولرم و و با دستات هی آب بریز رو زانوهاش  رو بدنشم پتو بذار 

هم خوشش میاد هم کم کم حرارت بدنش میاود پایین 

انشالله

آنسفالیت،یا یه جورایی عفونت مغزی،حالمون خرابه دعا کنید درمان جواب بده ودوباره برادرم وزنداداشم لبخند ...

دعا کردم  سامیار خودش خوب بشه و پدر و مادزشو بخندونه

وله این حواشی کن   تو خواستی یا اون خواست مهم نیس ...   واسع دل خودت ...

اخه اوایل میخاس قانعم کنه به درسم برسم تابستون خودش میاد 

از دوریش دارم میمیرم ولی تا تابستون صبر نکنم؟ 

عزیزم حلوا سیاه بوشهری یا دوای سیاه بوشهری که گفتی طرز تهیه شو میگی

ببین گلم اول تفتش میدیم ک بوش بلند بشه بعد روغن میریزیم و باز تفت میدیم بعد ب مساویه  دوا ؛شکر رو با آب قاطی میکنیم  ک حل بشه و  میریزیم  رو دوا تا جوش ک اومد 

شعله کم میکنیم  و سر دیگ میذاریم تا پخته بشه 

نوش جان 

مزه خوبی میده ک بابامم میخوره  داداشام و بچشم میخورن 

. ولی معموله ک خانمها توی 7روز پریودی میخورن ازش و زنی ک تازه زایمان کرده 

راستی فقط 7روز پرویدی باید خورد چون اونقدر گرمه و کیست ها رو میندازه ب خاطر همین خطر داره حامله باشی سقط کنی