2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5225 بازدید | 607 پست
مرررررسی قشنگم ک ادم وقتی یکی دوس داره تمام دعاهاش اون شخصه🥰❤ میشه ازتون بخوام هر شب ی صلوات براشو ...

چون هر شب یادم نمیاد 30تا صلوات براش فرستادم 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم و زنی که باهاش بهم خیانت کرد

واقعا متاسفم .... 

حالا ک خیانتش بهت ثابت شده 

اگه ازت بپرسم سال دیگه این موقعه زندگیت چ تغییراتی کنه از ته دل میخندی میتونی بهم بگی؟

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
آره قربونت بشم حتما  درخواست بده گمت نکنم

درخواست بده تایید کنم . انشالله  کنکورت کی هست،؟

اینه که حقم و بهم بدن بعد این همه سختی🙏

اون نامردام تاوان بدن هر چه زودتر 🙏

ولی خدایا کاری که با من کردی با هیچ خواهر دیگه ای نکن   🖤🙏      داداشِ خوش قد و بالا و قشنگم تو بغل خودم آسمونی شد 😔💔  خدایا لطفااااا دیگه واسه هیچ خواهری اینُ نخواه🙏🙏🙏😔😔😔

دعا کنید سال دیگه اینموقعه پسردارشدم یه پسرسالم دارم که دارم شیرش میدم 

اومدم نی نی سایت و تگ شدم دارم کامنت رسیدن به آرزو مینویسم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

اسی سال دیگه تگم کن 

من ارزومه پسر دارشده باشم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
دعا کنید سال دیگه اینموقعه پسردارشدم یه پسرسالم دارم که دارم شیرش میدم  اومدم نی نی سایت و تگ ...

عزیزم انشالله   خودت  هم اون موقع خواب رفته باشی کنار پسرت و وقت نکنی بیای نینی سایت تا فرداش