2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5225 بازدید | 607 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامتی امام زمان سلامتی خودم و خانواده م مرسی ازمحبتتون عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دع ...

میدونی چقدر تو همین تایپیک از اینکه تونستی طلاق بگیری ب چشم قوی بودن بهت نگاه کردن؟ 

همین که اذیت بودی و رها کردی اولین قدم مثبتت بوده ... ب امید خدا ؛بقیشم ب دلخواه رقم بزنی

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
ازدواج و خوشبختیم با اون    

آخیییی عزیزم انشالله هرکی عاشقه برسه ب عشقش ک هیچی بدتر از حسرت نداشتن عشقت کنارت نیس

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

آرزوم اینه که شفام از خدا بگیرم و سالم باشم و  دوتا حاجت از خدا بگیرم .برم زیارت کربلا مشهد مکه .. انشالله سلامتی همه بیماران و طول عمر همه پدران ومادران ..خانه دارشدن مستاجران ..ازدواج مجردان .ظهور امام زمان  التیام دلشکستگان ..آمین یا رب العالمین 💙💙💙💙☘🌿☘🌿☘🌿☘🌿☘🌿☘🌿☘

پزشکی بیارم  معدل خردادم عالی بشه رتبه  کنکورم خفن بشه

دعا کردم پزشکی بیاری اگه آوردی کتابات میفروشی ب من؟