2777
2789
عنوان

نمره هاممم نوبت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 29 پست
دهم انسانی  نمونه دولتی معلما خرن وگاو انگار مال باباشون خوردیم

ناراحت نباش خرداد قراره معلم های یه استان دیگه تصحیح کنن ورقه ها رو و نمره ی ورقه تو کنکورت تاثیر داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ممنونم ازت حال مو خوب کردی ولی چیکار کنم همش میاد جلوم

بهشون فکر نکن 

بخوایی فکر کنی ،نوبت دوم رو خراب میکنی 

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
بیخیال بابا حالا ۲۰ یا ۱۹ یا ۱۵ چه فرقی داره باهم؟ کجای زندگی به کارت میاد

الان کنکور شده معدل بعد جلو دوستام خانواده خیلی ناراحت میشن اصن خودم کلی تلاش کردم شبا دو ساعت بیشتر نمیخوابیدم آخرم گند زدم

الان کنکور شده معدل بعد جلو دوستام خانواده خیلی ناراحت میشن اصن خودم کلی تلاش کردم شبا دو ساعت بیشتر ...

ببین یه چیزی بهت بگم شاید الان متوجه نشی چند سال بعد میفهمی

هر دانشگاهی تو ایران درس بخونی هیچ فرقی به حالت نداره مهم اینه معدل کارشناسی خوب بگیری بالای ۱۷

اونم اگه دلت بخواد مهاجرت کنی فقط اونجا به کارت میاد

پس الان شور هیچی رو نزن چون این نمره ها به درد هیچی نمیخوره

حتی اگه بخوای جایی هم استخدام بشی بازم به درد نمیخوره

من آیینه تو هستم...
الان کنکور شده معدل بعد جلو دوستام خانواده خیلی ناراحت میشن اصن خودم کلی تلاش کردم شبا دو ساعت بیشتر ...

معدل کتبی خرداد شده 

امروز رو برو بیرون آهنگ بزار خوش باش دوباره از فردا پر انرژی شروع کن تا خرداد رو عالی بدی

یه روز دیگه تعطیلم به نطرت چیکار کنم بهم خوش بگذره

اول اینکه 

یه برنامه بریز برای ماه های مونده 

یکم هدف بزار برای خودت 

تا حواست از نوبت اول پرت بشه و بیشتر به آینده فکر کنی 

این یه روز هم می تونی 

با دوستات بری بیرون ، اگر میتونی 

یا فیلم نگاه کنی 

مثلا من نقاشی دوست دارم ، وقت داشته باشم نقاشی میکنم 

در کل کار هایی که حال دلت رو خوب کنه 

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
خبلی به آدم حس خوبی میدی ممنونم ازت

🙂🌹