2777
2789
عنوان

آریتمی قلب در بارداری

1556 بازدید | 87 پست

سلام بچه ها. 

خواهش میکنم اگه کسی تو بارداری قلب‌ش از نظم خارج شده و نامنظم میزده بیاد باهم حرف بزنیم. ماه هشتمم دیگه ضربان منظم ندارم اصصلا. یکی در میون میزنه رسما

وای نگو من از همون اول تپش قلب های شدید گرفتم طوری که از شدتش تهوع میگیرم چند روز پیش رفتم دکتر قلب ...

من اوایل تپش داشتم. الان یکی در میون میزنه رسما. یه وقفه بین ضربان. انگار یه لحظه نمیزنه یهو میکوبه و شرو میکنه دوباره. 

بابا میترسم اصلا. همش میگن تغییرات هورمونی و جریان خونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اوایل تپش داشتم. الان یکی در میون میزنه رسما. یه وقفه بین ضربان. انگار یه لحظه نمیزنه یهو میکوبه ...

من دیگه خیلی اذیت کننده شده رفتم نوار قلب هم دادم خوب بود رو صدتا میزد گفت تو حاملگی طبیعیه دیگه اکو نگرفت ولی دارو هم داد میترسم استفاده کنم اگه راهکاری پیدا کردی لطفا به منم بگو اصلا انگار دائمی شده قبلا در روز چند دفعه اینجوری میشد الان یکسره

من دیگه خیلی اذیت کننده شده رفتم نوار قلب هم دادم خوب بود رو صدتا میزد گفت تو حاملگی طبیعیه دیگه اکو ...

منم اویلش تپش داشتم. نه دارو مصرف نکردم. شما شیاف پروژسترون یا دارو هورمونی ام مصرف میکنی؟ من اینقد الان اذیتم که خدا بدونه. همش یکی در میون میزنه وقفه میفته بین ضربان. قلب تو فشاره دیگه. فقط دعا میکنم یغد زایمان خوب شم. 

راهکار خاصی ام نداره. حتی بغد غذا بدتر میشی. یا غذا سنگین بخوری. میشه گفت فقط تحمل

منم اویلش تپش داشتم. نه دارو مصرف نکردم. شما شیاف پروژسترون یا دارو هورمونی ام مصرف میکنی؟ من اینقد ...

شیاف اوایل استفاده میکردم الانم برای درد دکتر بهم داده اما استفاده نمیکنم تنگی نفس هم داری؟ جنسیت نی نی چیه؟

شیاف اوایل استفاده میکردم الانم برای درد دکتر بهم داده اما استفاده نمیکنم تنگی نفس هم داری؟ جنسیت نی ...

شیافو استفاده کن. من از اول تا الان دارم استفاده مبکنم. جنسیت نی نی ام دختر

شما الان چند هغته ای

خوب من شیاف و امپولو این جور چیزام دارم. دمتر میگه به خاطر هورموناس. ولی واقعا این که من میگم از تپشم بدتره

من هفته ی ۲۱ هستم شما چند هفته ای؟

من 34ام.

کلا کاری نبوده تو بارداری نکرده باشم. سرکلاژ شدم. انواع امپول میزنم شیاف میزارم اسپرین میخورم😁 دعا کن این اخریارم به سلامت طی کنم

عزیزم شما بهتر شدی تو بارداری خیلی اذیت تون می‌کنه تشدید پیدا کرده یا بهتر شدین من این مشکل دارم میت ...

سلام عزیزم 

تو بارداری که دارم قبلشم داشتم. فقط الان دیگه چون شکم بزرگ میشه به قلب فشار میاره میگن به خاطر بارداری. تغییرات هورمونی و جریان خونم که زیاده. 

خطری نداره برات. فقط کلافه کنندس. شمام یه ضربه جا میندازه یهو یه ضربه رو میکوبه؟ 

من اوایل تپش داشتم. الان یکی در میون میزنه رسما. یه وقفه بین ضربان. انگار یه لحظه نمیزنه یهو میکوبه ...

منم مثل شما بودم گفتن فریتین خونت خیلی پایینه 

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی 🙏👼خدا جونم پسر کوچولومو صحیح و سالم برسون بغل من و باباییش و آبجیش 💖چشمام فقط خیره به دستای توهست مهربون پروردگارم ،کمکم کن ♥️پسر کوچولوی من ۲۸ مرداد به دنیا اومد و زندگیم رو رنگی رنگی کرد ،امروز ۲۸ شهریور پسرم یه ماهشه 😍😊تو که لبخند میزنی منو از نو میسازی پسرم ،تو رو اینقدر دوست دارم که نمیتونم با کلمات بیان کنم ،الان وارد یه تاپیک شدم که عنوانش این بود(مادر بودن چجور حسیه ؟؟)منم اومدم نظر بدم که دیدم با هیچ کلمه ای نمیتونم بیانش کنم ،نمیتونم بگم یه بچه وقتی وارد زندگیت میشه زندگیت چقدرررررر متحول میشه خداااا یااااا این حس خوب رو برای همه ارزو میکنم ،شکرت یا رب که منو لایق مادر شدن دونستی 🙃😍😍😍پسر کوچولوی من امروز ۶ ماهه شده و دیگه واسه خودش مردی شده ،بمونی برام عزیز مادر 😘تو و خواهرت دنیای من شدین ،باورم نمیشه ،من ،همون دختر شوخ و شیطونی که سر و تهشو میزدی ازش جوک و لطیفه و خنده میبارید حالا ۱۴ ساله که یه مادر نگران هستم ،اره من نگران فرزندانم میشم ،این خلصت و ویژگی مادرهاست ،الهی که ابجیت مامان بشه و تو بابا بشی و منم زنده باشم و اون روزها رو ببینم ،با موهای سفید و یه عصا تو دستم واسه بچه هاتون داستان تعریف کنم 😂