2777
2789
عنوان

میخام اسمم عوض کنم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 4069 بازدید | 125 پست
مثلا چی بزارم نخ سکینه نیست عزیزم

خوب این همه داستان تعریف کردی آخرم اسمت و نگفتی واقعا چه نفعی می‌برین شما عکس میزاربن دیر میزارین چیزی میخواین بگین آدم و جون به سر میکنید😐🤕

دوستت قشنگ خودشو کَنده یهو🤣

بله! صعود چند پله ای! 😂

بنده خدا فقط اسم این زشت بود. خواهراش زهره و سیمین بودن.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان نظرتون در مورد اسم زکیه و سمانه و قدسیه چیه؟ خیلی قدیمین؟

آره.همسایمون دخترش سه سالشه گذاشت سمانه.بنظرم برا همسنای من خوبه ولی اون نه

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
بعضی خانواده ها جدا که عقل ندارن ... یه بنده خدایی اینجا اسم بچه ی متولد ۱۴۰۱ رو گذاشته خدیجه !! و ...

عزیزم به تو مربوط نمیشه خانواده اسم بچشو چی میذاره داری همش توهین میکنی هی

اره یکم استرس دارم مسخره بشم ولی واقعا دیگ نمیتونم

مردم هیچ روزی بیکار نمیشن یه بار تو سوژه میشی براشون،فرداش یکی دیگه. ولی این وسط حال دل خودت مهم باشه نه مردم.یه گوشت رو در یکی دیگه رو دروازه کن

تاوقتی زنده ایم حرف وحدیث مردم تمومی نداره

ولی این ما هستیم که تعیین میکنیم حرف مردم (اگر بها بدیم وبزرگشون کنیم )سنگ جلوی راهمون باشه یا با بی اهمیتی سنگریزه باشن وباپامون پرت کنیم بره تو قسمتهای حواشی زندگیمون

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

استارتر اسمت عوض میشه فکر نمیکنم حتی محدودیتی هم تو انتخاب اسم مورد نظرت داشته باشی

چند نفر هستن که این اسم یا اسامی شبیه بهش رو تغییر دادن به اسمای غیرمذهبی

مگر اینکه تو این مدت باز سخت گیریشون رو شروع کرده باشن وگرنه با رای دادگاه میتونی راحت عوضش کنی

دادگاه؟ 😐 مگه واسه اسم عوض کردن باید بری دادگاه :/

آره باید رفت ومقابل قاضی دفاع کرد از اسمی که انتخاب شده وجواب سوالای قاضی رو داد وبرای بهانه هایی که میگیرن و رد کردن اسم جدید ،جواب درست وقاطع هم داشت

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

سلام خوبی عزیزم

یه نکته بگم اگه اسمتو میخوای عوض کنی فقط به قیافه و معنی اش دقت نکن.

ارتعاش اسم انرژی اسمت رو هم بسنج باهات مچ باشه

خودت تحقیق کن

من زیاد وارد نیستم

ولی مهمه

سلام خوبی عزیزم یه نکته بگم اگه اسمتو میخوای عوض کنی فقط به قیافه و معنی اش دقت نکن. ارتعاش اسم ان ...

اره عزیزم مرسی از نکته خوبت خودمم حس میکنم واقعا تاثیرش رو

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی