اسمم خیلی قدیمیه خیلی اصن دوستش ندارم وافعا جایی میزم اعتماد به نفس گفتن اسمم رو ندارم مخصوصا الان ک همه اسما جدید شده خیلی معذبم ۲۵ سالمه از بچگی همین بوده اسمم چیز دیگ عم صدام نمیکردم ولی چون مذهبیه میگن باید ادله کامل داشته باشی تا عوض کنن چ ادله ای آخه وقتی معنی سنگینی داره تازه خوب بیان نمیشه خیلی بد میگن تا ناقص حتی و تازه امروز یه کلیپ دیدم تو ایستنا یه شعر زشت یه بلاگر۷ براش درست کرده بود انگار ک پیر زن ۸۰ سال۶ باشه تو فیلم و سریالام همش نقش کنیز و کلفته 😑😑😑😑بعد همینا نمیزارن عوضش کنم آخه من آدم مذهبی هم نیستم قیافه ام اصلا با اسمم از اینجا تا منهتن فاصله داره بخدا 🥲🥲 فقظ چون مامانم مذهبیه من باید لین اسمو تحمل کنم ؟ اگ عوض کردن چی بزارم لنطرتون؟یه اسم با وقار
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سارا هم جز اسامی بود که خود ثبت احوال پیشنهاد کرده بود.
من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهانوطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!
اسم های مذهبی قشنگم داریم مثل نرگس ریحانه زهرا و فاطمه
نرگس تا اونجایی که توذهنمه ایرانی هست مذهبی نیستش
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…