2777
2789
عنوان

میخام اسمم عوض کنم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 4069 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم ایرانی دختر تو گوگل بزن وانتخاب کن

کار خوبی میکنی وپافشاری کن حتی تو دادگاه جلسه اول قبول نکردن کوتاه نیا جلسه دوم هم برو اسمی که دوست داریو ببر تو شناسنامه ت

فقط اسی عزیز بعداز تعویض اسمت،هرکی باهرنسبتی اسم قبلیت رو صدا زدن اصلااااااا جواب نده،تا به انتخابت احترام بذارن

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

حق داری واقعا،کسی که مذهبی نیست براش تحمل این اسامی سخته مخصوصا که تو جامعه بعضیا متاسفانه مسخره میکنن میتونی عوضش کنی من دیدم تو فامیل یکی یه اسم این شکلی رو عوض کرده ولی فک کنم خیلی دوید تا تونست

واقعا وظیفه ی یک پدر مادره ک اسم خوب رو بچه بزاره .... سکینه و خدیجه و صغری و اقدس و .... خدایی این ...

اسم خاله نود و سه ساله مادر من صدفه بعد بچه بیست ساله میبینی سکینه و کوکب وخدیجه!!!!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
واقعا اسمت هم مناسب سنت نیست یک اسم شیک و امروزی برای خودت بگذار  و شناسنامتم عوض کن اسمت عو ...

خب خداروشکر واقعا اعتماد به نفسم صفر شده بین دوستاج 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
بله واقعا اونم با قانون ایران ک انگار همه باید مذهبی باشن 

هیچ اجباری در کار نیست عزیزم.

اسمتو عوض کن 

من نه اسم خودم عربیه نه اسم بچمو عربی میزارم 

واقعا باید ۲۰ سال دیگه رو برای بچم ببینم و اسم شکیلی براش بزارم.

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

من واقعا مذهبی نیشتم اما اسمت خیلیم قشنگه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
اسم ایرانی دختر تو گوگل بزن وانتخاب کن کار خوبی میکنی وپافشاری کن حتی تو دادگاه جلسه اول قبول نکردن ...

اره یکم استرس دارم مسخره بشم ولی واقعا دیگ نمیتونم

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
دختر عمه م سكينه بود عوض كرد به فهيمه يكي هم ميرزا بود كرد سعيد

ابجی خودم سکینه بود..همیشه خجالت میکشید..گزاشت سعیده

الان فقط ابجی کوچیکم میخاد اذیتش کنه پیش بقیه سکین صداش میزنه اینم باش قهر کرده🤣

اسمای قدیمی رو عوض میکنن بابام اسمش غلامرضا بود رفت غلامشو برداشت 

پرسیده بودگفته بودن اسمای قدیمی رو عوض میکنن 

مثل کبری صغری کنیز خدیجه

راستی عمم اسمش خدیجه بود عوض کردن

برو دادگاه به چیزایی که شنیدی اعتنا نکن