اسمم خیلی قدیمیه خیلی اصن دوستش ندارم وافعا جایی میزم اعتماد به نفس گفتن اسمم رو ندارم مخصوصا الان ک همه اسما جدید شده خیلی معذبم ۲۵ سالمه از بچگی همین بوده اسمم چیز دیگ عم صدام نمیکردم ولی چون مذهبیه میگن باید ادله کامل داشته باشی تا عوض کنن چ ادله ای آخه وقتی معنی سنگینی داره تازه خوب بیان نمیشه خیلی بد میگن تا ناقص حتی و تازه امروز یه کلیپ دیدم تو ایستنا یه شعر زشت یه بلاگر۷ براش درست کرده بود انگار ک پیر زن ۸۰ سال۶ باشه تو فیلم و سریالام همش نقش کنیز و کلفته 😑😑😑😑بعد همینا نمیزارن عوضش کنم آخه من آدم مذهبی هم نیستم قیافه ام اصلا با اسمم از اینجا تا منهتن فاصله داره بخدا 🥲🥲 فقظ چون مامانم مذهبیه من باید لین اسمو تحمل کنم ؟ اگ عوض کردن چی بزارم لنطرتون؟یه اسم با وقار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حق داری واقعا،کسی که مذهبی نیست براش تحمل این اسامی سخته مخصوصا که تو جامعه بعضیا متاسفانه مسخره میکنن میتونی عوضش کنی من دیدم تو فامیل یکی یه اسم این شکلی رو عوض کرده ولی فک کنم خیلی دوید تا تونست