2777
2789

بچه ها این دست بندا هستش یه دستبند النگوییه و روش طرح قفل داره ....
اینا یه داستان خیلی جالب پشتشه!!!

میگن خیلی قدیما (مثلا 500 سال پیش) آقاها که سفر می رفتن یه کمربندی برای همسرشون استفاده می کردن تا از اتفاقات بد جلوگیری کنند (اسمش کمربند عفافه)

دوست دارید کاملشو براتون تعریف کنم؟

وای وقتی کمربند عفاف رو شنیدم حالم خیلی بد شد 

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه گفت لایکم کنید 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

اولین بار که شنیدم خیلی کیف کردم!
فلسفه طراحی طلا خیلی برام جذابه و زیاد دنبالش میگردم
فقط اگه دوست داشتین لایکش کنید و پخشش کنید تا همه ببین و
بدونن جریان از چه قراره!
بچه ها اون آقایی که تو عکس بالا میبینید طراح اصلی این دستبند هستند.
یه چیزی که تو این دستبند ها خیلی سر و صدا کرده بود اون سال ها (حدود 70 سال پیش!)این بود که هر دستبند
روش یه قفل (پیچ) واقعی داشت!اما این پیچ چجوری کار میکردش خیلی خوبه!!!
وقتی دو نفر عاشق هم می شدن از این دستبندها (اسمش کارتیر لاو هست)
به دستای هم می بستن!

قفل این دستبندها فقط یه کلید داشت و کلیدش دست طرف مقابل بود!

هر کسی که از این دستبندها می بست یعنی تو یه رابطه عشقی بود و ...
زودی میام بقیه اش رو هم براتون پست می کنم

قفل این دستبندها فقط یه کلید داشت و کلیدش دست طرف مقابل بود!

هر کسی که از این دستبندها می بست یعنی تو یه رابطه عشقی بود و کسی
نباید جور دیگه ای بهش نگاه می کرد!
این قضیه خیلی ادامه پیدا کرد و خیلی از بازیگرا و مدل ها و مشاهیر با علم به
داستان پشت این دستبند ها ازشون استفاده کردن تا وقتی که

بیمارستان ها با این افراد به مشکل خوردن !
تو اتاق عمل و بخش رادیولوژی نمی تونستن دستبند دربیارن و این موضوع باعث شد

این دستبند به شکل محدود تولید بشه و بشه با یه پیچگوشتی خیلی ریز
پیچش باز کرد...

طبق گفته خود طراح این ایده رو از همون کمربند های عفاف 500 سال پیش گرفته بوده...

این طراح هم بعدا طرح دیگه ای زد که تو این عکس میتونید مشاهده کنید:

اینم بگم که اون مدلایی که خود کارتیر میزنه معمولا یه پیچگوشتی کوچیک پیشش میذاره...