2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرا خیلی قشنگتره.

فرنیا نه باز پرنیا بهتره.

نامدار باشه❤️

نی نی من عید بدنیا میاد هنوز اسم نداره

خیلی سخته انتخاب اسم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ممنون میشم اگه اسم هایی که مد نظرت هست رو بگی

عزیزم من سلیقه شما رو نمی‌دونم... بزن گوگل بنویس اسم‌های جدید دخترانه برات میاره بخون... بعدش هم اگه ایرانی اصیل دوست داری بنویس اسم اصیل ایرانی در کل سلیقه ایی هست اما سعی کن جدید باشع دخترت قراره یک عمر باهاش زندگی کنه... راستی من خودم به این چیزا زیاد توجه نمیکنم چون اگه باردار شدم میخوام اسم دخترمو بذارم سَما

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
افرا خیلی قشنگتره. فرنیا نه باز پرنیا بهتره. نامدار باشه❤️ نی نی من عید بدنیا میاد هنوز اسم نداره ...

مرسی که نظر دادی عزیزم ممنون

آره واقعاً سخت ترین کار دنیا انتخاب اسمه، مخصوصاً با این جو غلطی که به وجود اومده و یه سری اسما رو میگن قدیمیه و فلانه و بهمانه و یه سری اسمای جدید که اصلاً آدم نمیتونه باهاشون ارتباط بگیره سر زبونا افتاده😅

امیدوارم نینیت رو به سلامت بغل بگیری و اسم اصیل و قشنگی براش انتخاب کنی❤️

اسمی هم مد نظرت بود بگو حتماً🤗

آوینا  هستی  ویانا

واقعیت من با این اسما ارتباط نمیگیرم، انقدر هم توی اطرافم شنیدمشون که دیگه تمایلی ندارم بذارم روی دخترم، احساس میکنم دو روز دیگه تو مدرسه هرکی بگه آوینا حداقل ده نفر میخوان برگردن ببینن با کدومشون کار داشتن😅

عزیزم من سلیقه شما رو نمی‌دونم... بزن گوگل بنویس اسم‌های جدید دخترانه برات میاره بخون... بعدش هم اگه ...

من به قدیمی و جدید بودنش کاری ندادم، اینجوری باشه که چند سال دیگه هیچ اسمی پیدا نمیشه آدما روی بچه شون بذارن و در عوض توی چند سال آینده هرکی رو صدا کنی ده بیست نفر بر میگردن چون اسماشون از بین یه سری اسم جدید که تازه افتاده سر زبونا انتخاب شده.

بیشتر به حسی که توی آدما ایجاد میشه با شنیدن اون اسم و معنی اون اسم اهمیت میدم.

2810