2777
2789
مرسی که نظر دادی عزیزم ممنون آره واقعاً سخت ترین کار دنیا انتخاب اسمه، مخصوصاً با این جو غلطی که به ...

ممنونم از دعای قشنگت❤️

من دو تا دختر دارم به اسم باران و بهار❤️

بنظرم همیشه زیبان و قدیمی نمیشن.

برای همین سومی خیلی سخته برام.

اسم پرنیان هم قشنگه اما معنیش جالب نیست.

ماهور دوست داشتم اما مشترکه.ترنم و دلارام یا دلارا و ماهلین هم قشنگن بنظرم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارغوان. یکتا غزال. یاسمن. شادی. آسمان. مهربان این اسمها بنظرم تو سبک باران و بهار هستن. 

ممنون❤️

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ممنونم از دعای قشنگت❤️ من دو تا دختر دارم به اسم باران و بهار❤️ بنظرم همیشه زیبان و قدیمی نمیشن. ...

دقیقاً چه اسمای قشنگی براشون انتخاب کردی😍 اینا جزو انتخاب های ما هم بود ولی متاسفانه فامیل های نزدیک سمت خودم و همسر هر دو این اسم ها و کلی اسم قشنگ دیگه رو برداشتن و ما موندیم بی اسم😂😂

یه یار‌و فامیلیش فرنهاد بود. 🙈🤣

😂😂 اینجوری هر اسمی یه داستانی داره، دخترم از هفته دیگه تا هفته بعدش احتمالاً میاد و من هنوز اسمی ندارم براش😅 کاش میشد بچه ها با اسم متولد میشدن و مسئولیت به این سنگینی گردن ماها نبود که بعداً خوششون بیاد یا نیاد🤣

دقیقاً چه اسمای قشنگی براشون انتخاب کردی😍 اینا جزو انتخاب های ما هم بود ولی متاسفانه فامیل های نزدی ...

ممنونم عزیزم❤️

مطمئنم شما هم اسم بسیار زیبایی پیدا میکنی❤️