2777
2789
عنوان

همیشه خواب میبینم دزد ماشینمون برده😐😓

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 51 پست
شاید قشنگ امار درمیارن ک کی دوربین داره کی دزدگیرش قوی و فلان چون سوژه معمولا باید براشون راحت الحلق ...

ببین میگم همسایه روبرویی مون و همسایه بغلیمون دوربینهای بزرگ از چند جا زدن.  قشنگ ماشین ما تو دوربیناشون هست ولی اون دزدای قبلی رو برامون چک نکردن

سر یه جریان دیگه باهام بد شدن و حسابی توهین و تهدیدم کردن.  حالا پلیسم ببرم بالاسرشون؟ نمیدونم ...

چ همسایه های بیخودی. من جات بودم ب هر زور و زحمتی پول جور میکردم جامو عوض کنم عوضش شب سر راحت میزاشتم و از بابت اینکه همسایه هام عوضی نیستن هم یه طرف دیگ خیالم راحت بود 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین میگم همسایه روبرویی مون و همسایه بغلیمون دوربینهای بزرگ از چند جا زدن.  قشنگ ماشین ما تو د ...

خیلی ادمای بخیلی ان. اینجور ادما تو زندگی ب جایی نمیرسن غصه نخور ولی ی طوری برنامه بریز هرجور شده ک ذهنت مریض نشه از دل نگرانی ماشینت 

هیچی پول نداریم.  خیلی پول میخواد جابه جایی

چی بگم بخدا.. انشالله ک خیلی زود شرایط برات جور بشه ولی با دل نگرانی خودتو مریض نکن سعی کن بهش فکر نکنی

همسایه داریم تبریزی اینجوری میگفت به بچه اش میگفت آراز مار داره بهش پفیلا بده😅😅😅😅

😂😂

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟