اینم تبدیل شده به یه کابوس برامن. از بس دزد اومده چیزا تو ماشینو برده هر شب خواب میبینم ماشینمونم بردن یهو با ترس وتپش قلب از خواب میپرم. هوا هم خیلی سرده. من حال ندارم هی برم ماشینو چک کنم. پارسال ماشین گرونتر بود ماشینمونم تمیزتر و سالمتر. چیزاشم دزد هنوز نبرده بود. حالا دیگه بخوایم بفروشیم مفففت میخرن😓
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اونم که کلی پول میخواد. همسایه بغلیمون پارسال سی میلیون داد دوربین نصب کرد ولی پدرسوخته ها انقد التم ...
چ ادمای ترسو و خسیسی بگو حالا چی میشه ثواب کنی عیب نداره همونا ی روز کارشون گیر میشه. چی بگم بخدا دیگه راهی ب ذهنم نمیاد ولی همین دوربین بهترین راه چون همش از موبایل میشه چک کنی همیشه هم توش چهره پیدا میشه و کلا چشمت میشه دیگه
چ ادمای ترسو و خسیسی بگو حالا چی میشه ثواب کنی عیب نداره همونا ی روز کارشون گیر میشه. چی بگم بخدا دی ...
این سری اخر نامه از کلانتری هم گرفتم. که همسایه دوربینش چک کنه ولی خب نمیدونم دست و دلم نرفت زنگ بزنم پلیس بیاد. اخه همسایه مون خیلی آدمای جنجالی هستن ترسیدم باهامون لج کنن یه وقت یه جا بلایی سرمون بیارن. همینجور نامه کلانتری بعد یه ماه هنوز تو کیفمه😑
چرا باید ترس داشته باشی. . لج برای چی متاسفانه تنها دوربین اون قسمت محله اس کوفتش بشه میخاست نگیره ح ...
سر یه جریان دیگه باهام بد شدن و حسابی توهین و تهدیدم کردن. حالا پلیسم ببرم بالاسرشون؟ نمیدونم چکار کنم. همسایه ها هیچ کدوم دوربین نداشتن وقتی هی دزد اومد چیزا ماشین ما رو برد اینا ترسیدن رفتن دزدگیر زدن. ولی هر بار بعد دزد اومد ازشون خواهش کردم چک کنن یه بهانه اوردن