سلام دوستان...روز همگی بخیر...من یکی از سینه هام فیبروم داره و اگه تجربه ای دارید یا دکتر خوب در زمینه پستان میشناسید لطفا به من معرفی کنید.....قصد بارداری دارم و میخام خیالم راحت بشه...خیلی استرس دارم...هر هفته هم دردش بیشتر میشه.........لطفا کمکم کنید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مامانم سرطان سینه داشت بدخیم هم بود. رفتیم پیش خانم دکتر مریم شفیعی الان تحت درمانه حالش خیلی بهتر شده. خانم دکتر انقدر مهربون هستن کلی به آدم روحیه میدن. دکتر مریم شفیعی جراح پستان
عزیزم نگران نباش زندادش منم فیبروادنوم داشت قبل از اقدام به بارداری متوجه شد به توصیه یکی از دوستان به دکتر فتانه ضیائی مراجعه کردیم خداروشکر عمل کرد و درمان شد واقعا دکتر ضیایی حرف نداره زنداداش من بیمارستان عرفان عمل کرد الانم خداروشکر یه برادر زاده ی خوشگل دارم
عزیزم من خودم جراح سینه میشناسم خیلی با تجربه و دکتر خوبین
خواهر خودم کیست سینه داشت خیلی دکتر پرس و جو کردیم ولی با معرفی یکی از دوستاش بردیمش پیش دکتر عظیمی نژادان و براش درمان کرد خداروشکر الان خیلی خوب شده و مشکلی نداره خدا خیرش بده
سلام عزیزم دکتر امیرپاشا کارش عالیه. من خودم و خواهرم ارثی سرطان سینه داشتیم جفتمون رفتیم پیش دکتر امیرپاشا. تو سایتشم واقعا اطلاعات به درد بخوری داره. اگه می خوای یه نگاه بنداز شاید این مطالب کمکت کنه. ولی نگران نباش، اگه زود اقدام کنی مطمئن باش درمان میشه
نمیدونم دکتر فتانه ضیایی رو میشناسید یا نه ولی چون از نزدیک دیدم که دوستم برای کیست سینه رفت پیشش و واقعا هم از تشخیص و درمان خیلی راضیه گفتم بهتون معرفی کنم