2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادر شوهرم اخلاقش قاطی هست نمیخوام اگر حدا شدن بعدا از چشم من ببینه

اسی فقط لام تا کام حرفی نزن 

فقط بگو برین مشاوره و آشتی کنید تموم 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

گوشی بزار صداتونو ضبط کن که فردا نتونه حرفی از زبون تو بزنه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اگه از دستت میاد مانع طلاقشون شو فردا اینده هاااا معلوم نیست چی سر راه ادم میزاره

من خیلی تلاش کردم همش باهاش حرف زدم ولی خب برادر شوهرم واقعا اذیتش میکنه تحقیرش میکنه خب گناه داره همش بگم بمون تو زندگیت ؟

بگو یه مشکلی پیش اومده باید برم خونه مادرم

چند بار بپیچون خودش میفهمه نمیاد

حقم داری اصلا تو نباید خودتو دخالت بدی

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
اگر تونستی صداش رو ضبط کن اگر شک داری بهش  ولی نزار طلاق بگیره  جدایی خیلی سخته

شوهرش همش بهش میگه برو تحقیرش میکنه دست بزن داره وسیله میشکنه ولی چون جاریم دپسش داره بهش میگم بمونه درستش کنه اما تا کی 

یا ابوالفضل جلسه بازپرسی نمیره میره خونه جاری یا حتی دوستش

چه میدونم گفتم شاید لازمش بشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

خوب بیاد! داره زندگیش نابود میشه اومده با شما درد و دل کنه ! شما هم  به حرف هاش گوش بده ولی تحریکش نکن . اگر امکان آشتی هست با شوهرتان واسطه بشین آشتی بدین. فقط اصلا حرفی نزن که اره حق داری برادر شوهرم بد هست و یا ….