2777
2789
عنوان

قطره مولتی ویتامین مامانا میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 46 پست
قیمتی هم نداره،فکر کنم ۳۰ تومن باشه

مرسی گلم از راهنمایی خوبت😘

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
قطره اهن و مولتی همزمان نباید داد؟

بهترین زمانشون همین زمانهایی هست که نوشتم واستون،یعنی اگر طبق اینی که گفتم قطره بهش بدی جذبش بالاتر میره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه شهرمون دکتر اطفال نداره🥺 نمیدونم چیکار کنم اینم خودم خریدم الان میترسم قطرع اهن هم بهش بدم کلا ...

قطره آهن نده.بچه تا ۱سالگی روزی ۷ میلی گرم اهن لازم داره‌بعد ۱سالگی ۱۴میلی گرم.

ولی در مورد قطره که مولتی و آهن با هم هست با دکتر مشورت کن.

قطره آهن نده.بچه تا ۱سالگی روزی ۷ میلی گرم اهن لازم داره‌بعد ۱سالگی ۱۴میلی گرم. ولی در مورد قطره که ...

مرسی گلم ک مقدار روزانه اهن زیر یکسال رو بهم گفتی 😘 فردا ‌وقت گرفتم برا دکتر اطفال انلاین

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
مرسی گلم ک مقدار روزانه اهن زیر یکسال رو بهم گفتی 😘 فردا ‌وقت گرفتم برا دکتر اطفال انلاین

اگه مبشه ب منم بگو ببینم مولتی ک آهن داره آهن جدا باید داد یانه چون منم میخام بخرم مولتی ویتامین زینک دار

خواهش میکنم. تو غذاهاش گوشت قرمز همیشه بزن خیلی آهن داره و مقوی هست.

براش سوپ درست میکنم با گوشت قرمز گلم

اگه مبشه ب منم بگو ببینم مولتی ک آهن داره آهن جدا باید داد یانه چون منم میخام بخرم مولتی ویتامین زین ...

باشه جانم