2777
2789
عنوان

قطره مولتی ویتامین مامانا میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 46 پست
شما دکتر انلاین خوب میشناسین یان خودم یکی پیدا کنم جانم؟

من آنلاین نمیشناسم عزیزم ولی تو گوگل بزنی پیدا میشه دیگه در حد یه قطره مولتی ویتامین و قطره آهن همشون بلدن. خانه بهداشت هم پزشک اطفال داره اصولا

برای منم شیرخشکیه شیرخشک توش ویتامین داره دگ  چ شیرخشکی میدی و اینکه اگه دوس داشتی ق وزنش &nbs ...

گیگوز میدم گلم 

تو پنج ماه بردمش لعداشت قدش ۶۳ وزنش ۶۷۰۰ 

الان نبردمش هنوز

سر دوساعت چهار شمارع یعنی ۱۲۰ سی سی چون غذا هم بهش میدم اون ساعتی ک باید شیر بخوره بخاطر غذا نمیدم بهش دوساعت بعدش میدم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گیگوز میدم گلم  تو پنج ماه بردمش لعداشت قدش ۶۳ وزنش ۶۷۰۰  الان نبردمش هنوز سر دوساعت چه ...

مونده ب وزن تولد دختر من4100بود دوماهگی7کیلپ بود 

مفرط شیر خودم از ماه سوم شیرخشک دادم 

منم نان میدم

گیگوز میدم گلم  تو پنج ماه بردمش لعداشت قدش ۶۳ وزنش ۶۷۰۰  الان نبردمش هنوز سر دوساعت چه ...

منم هر دوساعت پ نیم6تا میدم بعد دوساعت غذا میدم روزی دوبار غذا میدم7بار شیر 

مونده ب وزن تولد دختر من4100بود دوماهگی7کیلپ بود  مفرط شیر خودم از ماه سوم شیرخشک دادم  ...

نینی من زود ب دنیا اومد گلم هشت ماهگیش ب دنیا اومد ۲۶۰۰ بود 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
منم هر دوساعت پ نیم6تا میدم بعد دوساعت غذا میدم روزی دوبار غذا میدم7بار شیر 

منم روزی دوبار غذا میدم منم الان حساب کردم هفت بار شیر میدم

منم روزی دوبار غذا میدم منم الان حساب کردم هفت بار شیر میدم

تو یبار بده غذا شیرش زیاد بده تا یکسال اول اولویت با شیره

توی شبانه روز 8بار شیربده غذاش زیاد باشه خوب وزن نمیگیره  امتحان کردم 

تو یبار بده غذا شیرش زیاد بده تا یکسال اول اولویت با شیره توی شبانه روز 8بار شیربده غذاش زیاد باشه ...

عه🥺 من فک کردم غذاش دوبار باشه وزن میگیره

اگر خودت خریدی و دکتر تجویز نکرده،بهش نده اصلا،برو عوض  گن قطره مولتی ویتامین ویتوکید بخر خیلی ...

از داروخونه انلاین خریدم گلم

چند خریدی؟؟تا کی تاریخ داره؟

تا دوسال تاریخ داره سه تا خریدم ۱۷۰

تا دوسال تاریخ داره سه تا خریدم ۱۷۰

خب میتونی بزاریشون کنار،مثلا یک سالش شد بهش بدی،ولی برو از داروخانه مولتی ویتوکید بخر،صبح ها اول مولتی ویتامینش رو بده و شب ها موقع خواب هم قطره آهن رو

خب میتونی بزاریشون کنار،مثلا یک سالش شد بهش بدی،ولی برو از داروخانه مولتی ویتوکید بخر،صبح ها اول مول ...

قطره اهن و مولتی همزمان نباید داد؟