2777
2789
عنوان

دوستپسر علاف ماشبن دار کجا پیدا کنیم🤣🤣🤣💔

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 73 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با همچنین ادمی رفتی تو رابطه؟ 😐🤢🤢

همش یه ماه بود بعدش با بدبختی از شرش خلاص شدم ولم نمیکرد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
واقعن من شرایط دخترا را نمیتونم درک کنم  بعضیا از بس هر کی رسیده یه بوغ زده دیگه کلافه و عصبی ...

تو اینقد عصبی نشو نصفه شبی خطرناکه 

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
واقعن من شرایط دخترا را نمیتونم درک کنم  بعضیا از بس هر کی رسیده یه بوغ زده دیگه کلافه و عصبی ...

درسته ،حالا انصافا بعضیام مریضن فقط میخان رو اعصاب باشن ولی خوب آدمیم که دنبال یه دوست خوبه زیاده که شایدم بی منظور باشه قصدشون مزاحمت نباشه،حالا اول صبحی چرا ازشون دفاع میکنم خودمم نمیدونم

گنجشک های درنده
خودت میبینی دیگه. همین آدما دارن تخم بدبینی میکارن.  تو همه قشری هم هست.  بنظرم هر چیزی ...

یکی از استادامون ، خیلی جذاب بود 

بعد یبار سر کلاس ، داشت مسخره بازی در میورد بچه ها بخندن .. 

برگشت گفت خواستگارای من از شما که دخترین بیشتره  😂 

من چشم غره رفتم بهش 😅

بعد ایمیل هاشو و دایرکت هاشو انداخت رو پروژکتور ، از همه دخترای کلاس درخواست آشنایی داشت 🤣🤦🏻‍♀️ 

همه آب شدن رفتن تو زمین 

آخر سر هم رفت ،خواهر یکی از بچه ها رو گرفت 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
 بله 

شما با اکانت قبلی تون ، عکس عقاب رو پروفایل تون بود ؟؟

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچها من میخوابم فکرکنم استرس بیمارستان زده به مغزم😁💔

تاپیک قفل میکنم تعلیقم نکنید🫡

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی