2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن دخترم .... الان هجده ماهش پر شده....

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 41 پست
میدونم همین شیر شبشو قطع کنم کلی داستان دارم با این وروجک ...راه سختی در پیش دارم :-) امیدوارم بتونم قدم اولو با موفقیت بردارم تا روحیه بگیرم :-)))
شادی؛ تاجی که من در کودکی همواره بر سر داشتم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته دخترم خیلی بد غذاست و هیچی نمیخوره همش خیالش راحته شیر من هست تا گشنش میشه فقط میگه می می حالا دنیای هم غذا بزارم جلوش جیغ و داد که شیر میخوام
شادی؛ تاجی که من در کودکی همواره بر سر داشتم ...
عزیزم مشکل منم هست دختر من ٢٢ماهشه،دکترش گفت تا دوسالگى بهش بده ولى چند هفته است کلافم کرده ،همیشه میگه میم ،یکسره چسبیده بهم مخصوصا وقتى پیش غریبه باشه کلافه ام ،فکر میکنم هیچ وقت نمیتونم از شیر بگیرمش دیروز رژ زدم به سینه هام و گفتم اوف شده تا یک ساعت چیزى نگفت ولى دوباره میم میم کرد و خواست بخوره دختر من شب شیر بخوره بیدار نمیشه تا صبح ولى بین روز همش شیر میخوره
🧿
پسر منم صبح تا شب و شب تا صبح شیر میخوره یکسره.23 ماهش شده. واقعا خدا خودش بهمون کمک کنه
تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
شیردهی از منظر قرآن در قرآن کریم در چند مورد به شیردهی اشاره شده است که سوره بقره مهم ترین و واضح ترین آیه در این باره است. در بخش هایی از این آیه آمده است: «وَالْوَالِدَاتُ یرْضِعْنَ أَوْلَادَهُنَّ حَوْلَینِ کَامِلَینِ لِمَنْ أَرَادَ أَن یتِمَّ الرَّضَاعَةَ... فَإِنْ أَرَادَا فِصَالًا عَن تَرَاضٍ مِّنْهُمَا وَتَشَاوُرٍ فَلَا جُنَاحَ عَلَیهِمَا...» «و مادران [باید] فرزندان خود را دو سال تمام شیر دهند. [این حکم ] برای کسی است که بخواهد دوران شیرخوارگی را تکمیل کند... پس اگر [پدر و مادر] بخواهند با رضایت و صوابدید یکدیگر، کودک را [زودتر] از شیر بازگیرند، گناهی بر آن دو نیست...» در بخشی از سوره لقمان نیز که به انسان و زمان شیردهی اشاره می کند چنین بیان شده است: «...وَفِصَالُهُ فِی عَامَینِ...» «...و از شیر باز گرفتنش در دو سال است...» در بخشی از سوره احقاف نیز چنین آمده است: «...وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا...»«...و باربرداشتن و از شیرگرفتن او ۳۰ ماه است...» که با در نظر گرفتن ۹ماه بارداری زمان شیردهی در این آیه ۲۱ماه بیان شده است.
*** دختر زیبای ما (محیا)خانم 1393/3/30اومد بغلمون و همه ی زندگیمون شد خدایا شکرت ***
تمامی پوشاک ما با دقت و وسواس از برندهای معتبر خارجی خریده شده اند کیفیت ها تماما تضمینی میباشد فروش اینترنتی میباشد ارسال به سراسر ایران از طریق پست حتی میتوانید خرید خود را درب منزل دریافت کرده هزینه آن را به مامور پست پرداخت کنید. سایت ما معتبر بوده دارای نماد اعتماد الکترونیک میباشد. و حالا حراج تابستانی استثنایی با قیمت های باور نکردنی اینجا را ببینید: http://30sabad.com/43-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87?id_category=43&n=60 ارتباط در تلگرام : http://telegram.me/sabad30 وایبر و تماس
فروشگاه اینرنتی 30 سبد دارای نماد اعتماد الکترونیک و ضمانت بازگشت کالا پوشاک بچگانه خارجی صابون های تزئینی میوه ای زیورآلات لوازم آرایشی ***هدیه ویژه 30 هزار تومانی فقط تا آخر شهریور ماه*** با خرید بالای 100 هزار تومان از سایت ما ، 30 هزارتومان از ما هدیه بگیرید. http://30sabad.com