2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک و همه ی اونایی که موفق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 23208 بازدید | 144 پست
اسی منم انگیزه گرفتم با تاپیکت میخام همین و بگیرم تا چند ماه باید بگیریم  وزن من ۹۹ هست میشه هم ...

ببین خیلی سریع میای پایین اگر تقلب نکنی 

پیج کتوزیست رو هم نگاه کن مطلب زیاد بخون 

خیلی سیر نگهت میداره روزهای اول بخاطر حذف قند کم میاری اما به هدف فکر کن 

منم الان با حرف شما باز انگیزه گرفتم

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
تو خونه هم ورزش کنید اگه مثل من شرایط ندارید 

خیلی عالیه منم اینکارو میکردم مثل باشگاه نبود اما خوب جواب میداد

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حبوبات حتما باید بخوری چون پروتئین لازمه بخوری نباید حذف بشه  مثلا ی کاسه نخود پخته شده  ...

نه نه توی رزیم کتو ممنوعه مخصوصا نخود و عدس

پروتیین با گوشتها به بدن میرسه

حبوبات کربوهیدرات بالا دارن و به قند تبدیل میشن

امروز شروع کردم این رژیمو توکل بر خدا ادامه میدم 😍

به به باهم میریم جلو کم نیار 

انفولانزای کتو میگیری اما مقاومت کن زود رد میشه

منیزیم حتما مصرف کنید و هرم کتو رو قسمت پایینش رو بیشتر بخورید محدودیت هم نداره تا جای که سیر میشین ...

یکدنیا ممنون از اطلاعاتت

غذاهای چرب و نوشابه و فست فود و شکر و قند حذف 

فکر کنم اشتباه گرفتین رژیم کتو غذای چرب داره فست فود مجازه بدون نون 

شک نکنین جابجا متوجه شدین

ممنونم که وقت گذاشتی لطف کردی

این اطلاعات مال رزیم فست هست عزیز

تاپیک من کتو هست اشتباه نکنی

عزیزم من حذف نکردم ولی کم کردم حتی ماکرونی هم میخورم ولی به اندازه روند کم کردنمم عالیه 

من توی کامنتا متوجه شدم شما کتو نگرفتی 

اینه که باهم فرق داریم ،🥰

به به باهم میریم جلو کم نیار  انفولانزای کتو میگیری اما مقاومت کن زود رد میشه

انفلونزای کتو چیه ؟؟؟ میگم ایتا داری بریم تو ایتا  من امروز ناهار گوشت گو‌سفندی چرب خوردم شام هم میخوام گل کلم با تخم مرغ بخورم تو چی کار کردی 

فکر کنم اشتباه گرفتین رژیم کتو غذای چرب داره فست فود مجازه بدون نون  شک نکنین جابجا متوجه شدین

نه من کتو نگرفتم گفتم بالاتر من فستینگ گرفتم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
انفلونزای کتو چیه ؟؟؟ میگم ایتا داری بریم تو ایتا  من امروز ناهار گوشت گو‌سفندی چرب خوردم شام ه ...

منم برای ناهار اسفناج تخم مرغ خوردم 

شام هم قارچ سرخ کردم با کره و پنیرپیتزا 

حدود یک لیوان شد

عصر هم قهوه خوردم با یه نکه شکلات تلخ

اخر شب دلم خیلی یه چیز خاص میخواست کره بادوم زمینی رو با شکلات تلخ و کره ذوب کردم بعد توی پودر نارگیل غلتوندم گفتم صبح بشه شکلات صبحانه 

ایتا هم دارم