2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک و همه ی اونایی که موفق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 23178 بازدید | 144 پست
بچه ها یه عالمه چیزای خوب میشه درست کرد  برای فردا صبح شکلات صبحانه درست کردم

۱ ق غ کره بادام زمینی ۱ ق چ کره یک قطعه  شکلات تلخ یدونه گردو رو مخلوط کنین و توی پودر نارگیل بغلتونین و بذازین یخچال 

روش هم پودر گل سرخ و دارچین 

خیلی عالی و کاملا کتویی

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱ ق غ کره بادام زمینی ۱ ق چ کره یک قطعه  شکلات تلخ یدونه گردو رو مخلوط کنین و توی پودر نارگیل ب ...

اینم املت اسفناج که ۲ تا تخم مرغ و ۱ ق غ پنیر پیتزا و یه گوجه فرنگیه با کمی کره مثل کوکو سرخش کنین اصلا رژیم بدمزه ای نیست

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
امروز شروع کردم این رژیمو توکل بر خدا ادامه میدم 😍

من گفتم عکس غذاهامونو یا دستورشو بذاریم

اگر تلگرام داری این کانالو ببین

@ketopaz

من گفتم عکس غذاهامونو یا دستورشو بذاریم اگر تلگرام داری این کانالو ببین @ketopaz

امروز صبحانه  تخم مرغ سرخ شده با کره و پنیر پیتزا و بجای نون هم از کاهو استفاده کردن 

اینم نون کتویی من با تخم کتان و پوسته ی اسفرزه 

سلام عزیزم 

منم ۱۲ روزه که کتو ام 

کاش یه گروه بزنید کسایی که رژیم کتو هستن اونجا فعالیت کنیم منکه خیلی نیاز دارم به انگیزه واسه ادامه دادن

سلام عزیزم  منم ۱۲ روزه که کتو ام  کاش یه گروه بزنید کسایی که رژیم کتو هستن اونجا فعالیت ...

عزیز دل سلام 

ایتا داری 

یکی الان تو ایتا بامن درتماسه فکر کنم تلگرام هم داره

اگر داری 

۰۹۱۲۹۳۷۹۹۲۶

مینا هستم

عزیز دل سلام  ایتا داری  یکی الان تو ایتا بامن درتماسه فکر کنم تلگرام هم داره اگر داری& ...

۰۹۱۲۹۳۷۹۹۲۶ گروه ایتا زدیم کسی دوست داشت پیام بده

سلام عزیزم میشه بگین رژیمش چطوریه؟ چقدر کم کردین؟ 

سلام عزیزم من سرما خوردم شدید نتونستم شروع کنم 

اما هرکی گرفته که راضیه

حالا خودم تازه بهتر شدم میگیرم انشاالله

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!