2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهمم ولی نمیتونم درکت کنم هیچکس نمیتونه بقیه رو درک کنه چون از درونش خبر نداره

منم افسردگی شدید دارم یه زمانی خیلی اذیت میشدم سر مشکلاتم ولی از یه جاییبه بعد دیگه انگار توان گریه کردن نداشتم شدم یه آدم بی احساس بی تفاوت به هیچی واکنشی نمیدم بیرون نمیرم زندگی نمیکنم نشستم منتظر مرگمم

فقط یبار خواستم خودکشی کنم ولی چند روز بعد پشیمون شدم از کارم چون اون مشکلم فقط اون لحظه قابل تحمل نبود برام هرچی جلوتر میرم انگار مقاوم تر میشم دربرابرشون مشکلات قبلیم دیگه ناراحتم نمیکنه در عوض هزار برابر بدترش میاد سراغم داغون تر از قبل میشم

حداقل میدونم چه احساسی داری چقد داغونی اگه خواستی میتونیم دردودل کنیم

20سابمه. دانشجو ام

شیره نکش ترامادول هم نخور که معتاد نشی واسه  بقیه چیزا راه هست جدی میگم به دردا و مشکلات درد دیگه ای به اسم اعتیاد اضافه نکن 

همه مشکلات و بدبختی راه حل دارن همشون 

خودکشی برای آدمای ضعیف و ترسوعه که به نطر من بدترین نوع مرگ‌واسه یه ادم میتونه باشه فکر کن چقدر باید ضعیف و احمق باشی و هرچند از درد خیلی از مشکلات

ولی تو خودتو بکشی و راحت شی بجای اینکه سعی کنی حلزون کنی و....

نمی‌دونم به چه دین و آیینی معتقدی

ولی اگه به جهان پس از مرگ اعتقاد داری باید بدونی اگه الان بمیری زمانی برات نمی‌گذره و به اونجا میرسی

مثل بیهوشی که وسطش نمی‌فهمی چه اتفاقی افتاده

مال خودت باش
خودکشی برای آدمای ضعیف و ترسوعه که به نطر من بدترین نوع مرگ‌واسه یه ادم میتونه باشه فکر کن چقدر باید ...

در مورد بقیه حرفاتون موافقم ولی خودکشی برای آدمای ضعیف نیست 

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

قبل از هر تصمیمی به خودت قول بده یه کاری کنی 

اونم اینکه بری پیش متخصص تا تشخیص بده افسردگی داری یا نداری

شاید فکر کنی عجیبه یه آدمی که میخواد خودکشی کنه این حرکتو بزنه 

اما لااقل میفهمی این واقعا خودتی که میخوای بمیری یا افسردگیته که میخواد بمیری 

مطمئن باش این مشکلات زندگیت نیست که میخوان بکشنت ❤️ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

چن سالته

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
20

تقریبا هم سنیم منم قبلا خیلی تو اوضاع سختی بودم به فکر خودکشی بودم ولی از ترس انجام ندادم الان که یه سال از اون دوران میگذره همه چی درست شد به افکار قدیمم خندم میگیره .

خودکشی دردی رو دوا نمیکنه بزار همین طور زمان بگذره چند سال بعد دغدغه های الانت برات بی ارزش به نظر میاد.

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم