بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم
من پارسال ۵ بهمن ماه بخاطر فشار روانی زیادی ک از سمت شوهرم بم وارد شد با ارامبخش و قرص خواب ک تو پرونده پزشکیم زده ۸۰ عدد خاستم خود کشی کنم. خب خدا نخاست با گناه خودکشی بمیرم و اخرتم نابود شه شانس دوباره بم داد.اما نه تنها با کاری ک کردم شوهر نامردم ادم شد .بلکه خودش خونوادش طلبکارم شدن همه جا جا انداختن از دست مامان بابام خودکشی گردم ... خودشو خانوادش هیییییچ سراغی ازم نگرفتن ببینن من مردم یا نه زندم ... عزیزم یا خودکشی هیچی درست نمیشه اگه بمیری نابودی اگر برگردی نابودی . بخودت مسلط باش شیطان زو لعنت کن . الان سحر هس وقت اجابت دعاس پاشو وضو بگیر دو با خدا خلوت کن