2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 42 پست
من که ۴سال پیش خودکشی کردم و ناموفق بودوهنوزم روی خش ندیدم امشب دوباره اینقدددددر حالم بده فقط بخاطر ...

توقع نداشته باش کاری نکنی و روی خوش ببینی خدا هیچ کاری نمیکنه اگر خودت کاری نکنی واسه تغییر 

اول از تو حرکت بعد از خدا برکت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توقع نداشته باش کاری نکنی و روی خوش ببینی خدا هیچ کاری نمیکنه اگر خودت کاری نکنی واسه تغییر  ا ...

اگه حوصلت شد تاپیک آخریمو بخون همین چند دیقه پیش زدم اگه تونستی راهنماییم کن دلیل خودکشیم هم همین شوهرنفهمم بود

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

چند سالته؟

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

من پارسال ۵ بهمن ماه بخاطر فشار روانی زیادی ک از سمت شوهرم بم وارد شد با ارامبخش و قرص خواب ک تو پرونده پزشکیم زده ۸۰ عدد خاستم خود کشی کنم. خب خدا نخاست با گناه خودکشی بمیرم و اخرتم نابود شه شانس دوباره بم داد.اما نه تنها با کاری ک کردم شوهر نامردم ادم شد .بلکه خودش خونوادش طلبکارم شدن همه جا جا انداختن از دست مامان بابام خودکشی گردم ... خودشو خانوادش هیییییچ سراغی ازم نگرفتن ببینن من‌ مردم یا نه زندم ... عزیزم یا خودکشی هیچی درست نمیشه اگه بمیری نابودی اگر برگردی نابودی . بخودت مسلط باش شیطان زو لعنت کن . الان سحر هس وقت اجابت دعاس پاشو وضو بگیر دو با خدا خلوت کن

اگه متاهلی نکن. بچه هات گناه دارن 😅💔

همین بچهادست و پامو بستن وگرنه میرفتم یه شهر دور خودمو گم و گور میکردم یاخودمو میکشتم

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....