2777
2789
عنوان

از چه سنی مسائل جنسی رو به بچه هاتون توضیح دادید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 91 پست

[QUOTE=322815478]ای بابا. اینم ب دغدغم اضافه شد . [/QUOTعزیزم من که دیگه تو این اوضاع توکل کردم به خدا.البته بچم هم کنترل می کنم.ولی خدا باید کمک کنه.الان کنار پارک ها تو تهران یه صحنه های بدی هست آدم می ترسه بچش رو ببره.دختر پسرا کثیف کاری می کنن

والا از خدات باشه گلم که همه چیشو بهت میگه ایران کلا تو این مسائل خیلی لِوِلش پایینه و بچه ها خودشو ...

لول پایین نیست ، متاسفانه یه فرهنگ غلطه که میترسیم چشم و گوششون باز بشه ولی در کل زود فهمیدن باعث بلوغ زود رس میشه .

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=322815478]ای بابا. اینم ب دغدغم اضافه شد . [/QUOTعزیزم من که دیگه تو این اوضاع توکل کردم ...

دقیقا باید سپرد به خدا .

انشالله که اصل و ریشه شون درست باشه و درست بالا بیان .

لول پایین نیست ، متاسفانه یه فرهنگ غلطه که میترسیم چشم و گوششون باز بشه ولی در کل زود فهمیدن باعث بل ...

زود نیس،، ۱۲ عادیه😅 

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
مگه مث قدیمه ک بچه ها نگن. انقد بی پروا شدن . حالا مسائلی ک من میگم لازمه بگه منظورم خدایی نکرده مثل ...

اها خب اون که هیچی اینچیزا رو باید از سن پایینتر هم یاد داد تا بچها مراقبت کنن . 

اها خب اون که هیچی اینچیزا رو باید از سن پایینتر هم یاد داد تا بچها مراقبت کنن . 

اره منم ب دخترم گفتم. یه پسر دوست شوهرم اومد بود بهش گفته بود بیا دست بزنیم ب هم.دخترم اومد بهم گفت.کلا قطع رابطه کردم. 

درسته گلم نامزد خودم قدش ۱۸۹ هست و خیلیییییییی از من بلندتره وقتی بغل میکنه سر و گردنم درد میگیره ول ...

نامزدت هم اول دیده و پسندیده ، خیلی هم دلش خواسته که شما رو انتخاب کرده .

فکر خودتو با این مسایل خراب نکن .

من کامل و با جزییات درباره بلوغ و ترشحات و ... واسش توضیح دادم قبلا ولی اصلا و ابدا درباره مسائل جنسی حرف نزدم ولی متاسفانه میدونم که همه چی رو فهمیده و ...💔

از گوشی از مدرسه ...

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

منم دوستام بهم گفتن دققيقا همين سنا بعدشم من كنجكاو شدم كن رابطه با يه پسر رو تجربه كنم 

⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره emtehanejabr.blogfa.com

مامان من وقتی 10 ساله بودم برام توضیح داد

بالاخره تو مدرسه و از بقیه یاد میگیره و میفهمه

چه بهتر که خود مادر دوستانه و آگاهانه توضیح بده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من خودم ۱۴ سالگی تازه فمیدم چه خبره😐😂ولی خودتون سر بسته یه توضیحاتی بدین که رفع کنجکاوی بشه و تو م ...

من ۱۵   ۱۶سالگی فهمیدم 😂😂خواهر ما دیگه باید تو گینست ثبت شیم