2777
2789
عنوان

از چه سنی مسائل جنسی رو به بچه هاتون توضیح دادید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 91 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم اولین بار تو سن سیزده سالگی فهمیدم.ولی الان با این گوشی ها و وضعیت ناسالم برا پسرم نگران هست ...

آره بخدا . بعدم که توی مدرسه معلوم نیست کی همکلاسشون میشه .

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .
عزیزم خودتو ناراحت نکن  . الان خیلیها ریزه میزه میپسندن .

درسته گلم نامزد خودم قدش ۱۸۹ هست و خیلیییییییی از من بلندتره وقتی بغل میکنه سر و گردنم درد میگیره ولی اگه یه کوچولو بلند تر بودم میتونشتم راحت بغلش کنم 

بخدا اون بم نمیگه و همیشه میگه من اینطوری دوست دارم ولی ته دلش یه چیز دیگس شاید از من خجالت میکشه نمیگه 

فقط دعواش نکنی ها.همبن ک اومده بهت گفته خیلی خوبه. بذار تو رو دوست خودش بدونه تا مسئله ای پیش اومد ب ...

اخه واسه ی چی ادم راجب اینچیزا با مادرش صحبت کنه؟ من نمیفمم😐 وقتی فهمیده ینی فهمید دیکه چی میخواد بشه

منظورتون اینه اگه نگاه چیزی کنن ممکنه بلوغ بگیرن یااگه با خودشون .... کنن؟

من شنیدم حتی دیدن صحنه های جنسی باعث بلوغ زودرس میشه.که البته همون شنیدن باعث میشه تحریک بشن که بخوان تو گوشی ها سرچ کنن و ببینن.اون خودارضایی هم تا جاییکه من می دونم به مرور باعث از دست رفتن توانایی جنسی مرد ها میشه.

آخه ما واقعا مراقب بودیم ، ماهواره نداشتیم ، گوشی تحت کنترل و ....

اینکه خوبه عزیزجان. تو نسل الان خیلیا تو سن ۷ و ۸ سالگی میفهمن اینچیزارو . دیگه ۱۲ اوکیه چون سن بلوغ همه یادمیگیرن اینچیزارو اگرم تازه کسی بهشون نگه تو درسشون دارن کلاس هشتم 

ن کلی میگم. بالاخره اگ دعواش کنه ممکنه چیزای دیگه ک لازمه بگه رو نگه.

خب واسه چی بیاد بگه😂😂 مثلا بیاد بگه مامان مامان من فهمیدم زن و مردا  لخت میشن ازونکارا میکنن .‌.. خب که چی😂😂 مادره بدبخت خودش معذب میشه

والا از خدات باشه گلم که همه چیشو بهت میگه

ایران کلا تو این مسائل خیلی لِوِلش پایینه و بچه ها خودشون از گوشی همه چیو میفهمن و بلوغ زودرس و،،،

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
خب واسه چی بیاد بگه😂😂 مثلا بیاد بگه مامان مامان من فهمیدم زن و مردا  لخت میشن ازونکارا میکنن ...

مگه مث قدیمه ک بچه ها نگن. انقد بی پروا شدن . حالا مسائلی ک من میگم لازمه بگه منظورم خدایی نکرده مثلا کسی دست درازی کنه یا چیزی بیاد بگه