2777
2789
عنوان

از چه سنی مسائل جنسی رو به بچه هاتون توضیح دادید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 91 پست

واسش توضیح بده یه پر... ه بکارت هست از سر کنجکاوی آن.. ت نکنه توش خودش بدبخت کنه

مادر من هیچ وقت برا من چیزی نگفت متاسفانه و وقتی هم خودم فهمیدم خیلی دیر شده بود

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  تورک قیزی😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی وقته تحت نظر متخصص غدد هست و خیلی چشم و گوش بسته بود . خیلی رعایت کردیم . ولی ...

بهش خودتون می گفتید خیلی بهتر بود الانم بگو دیگه چشم و گوش بسته اونم دهه نود؟

اصلا محیط نمیزارن

یه دختر خوب😂😍
منی گ تقریبا ت ۱۵ سالگی پ یود شدم و نمی‌دونستم پریود چیه ب مامانم گفتم نمی‌دونم کجا خوردم خون اومده ...

من 9 سالگی پری.. شودم

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  تورک قیزی😘

من ۱۵ ۱۶سالگی فهمیدم 😂😂خواهر ما دیگه باید تو گینست ثبت شیم

ارههه

منم هموننن

من ۱۴ سالگی تازه فهمیدم فرق دختر پسر چیه

بعد سال بعدش که ۱۵ سالم شد کم کم فهمیدم که عه چه خبره

و تا ۱۶ ادامه داشت و دیگه ۱۶ به اگاهی کامل رسیدم😂😂

خیلی کوچولو بودیا البته فک کنم جو و محیط هم تاثیر گذاره من دورو برم اصلا دختر نبود همه پسر بودن و خو ...

آره چثه ام بزرگ بود

باید مادرت بهت میگفت یکهو تو دوران کودکی جلو چشم اون پسرا پریود میشدی چی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آره چثه ام بزرگ بودباید مادرت بهت میگفت یکهو تو دوران کودکی جلو چشم اون پسرا پریود میشدی چی🤦🏻‍♀️🤦 ...

بخدا اصلا تو فاز این چیزا نبودم با ولی دفعه اول پریود ک زیاد نمیاد یا شاید برا من اینطوری بوده در حد دوتا لک بود رفت تا شش ماه بعد 

اکثرا توی مدرسه و توی بازه ۱۰تا ۱۲ سالگی میفهمن 

مثل یه چیز عادی و معمولی که رایج هست بنظرم باهاش برخورد داشته باشین تا ذهنشو درگیر نکنه و یه چیز پیش و پا افتاده بدونه 

خواهر منم همین حدود ها فهمید اوایل یکم ذهنشون درگیر میشه اما با عادی رفتار کردن مادرم ( منظورم این نیست که مدام دربارش صحبت بشه و یا موضوع باز بشه واسش) که این یه موضوع عادی هست و هرکس یه سنی متوجه میشه و حساسیت به خرج ندادنش خیلی راحت کنار اومد

خیلی وقته تحت نظر متخصص غدد هست و خیلی چشم و گوش بسته بود . خیلی رعایت کردیم . ولی ...

دیگه توی این سن اونقدر زود نیست که بخواد روی قدش تاثیر بزاره عزیزم 

از زمان برجسته شدن سینه حدودا ۲۵تا ۲۸ سانت قد میکشن و بعد از پریودی هم بین ۱تا ۵ سانت 

توی ۱۲ سالگی احتمال داره پریود هم بشه 

نمیگم دونستن این مسائل روی قد بی تاثیره  اما بیشترین چیز ژنتیک مهمه و بعد تغذیه و محیط اروم که بچه ها دچار تنش نشن 

میزان تاثیر این مسائل خیلی کمه

درسته گلم نامزد خودم قدش ۱۸۹ هست و خیلیییییییی از من بلندتره وقتی بغل میکنه سر و گردنم درد میگیره ول ...

اتفاقا قد بلند ها معمولا عاشق دختر های بقلی میشن

منم قدم ۱۵۰ هست عزیزم 

تا زمانی که نپذیرفته بودمش خیلی اذیت میشدم و اکر یکی به قدم اشاره میکرد بهم برمیخورد و... 

الان پذیرفتم هرکس یه قدی داره 

اگر قرار بود همه یه رنج باشن که اصلا معیار اندازه ی قد وجود نداشت ❤

خودتو دوست داشته باش و نذار نقطعه ی ضعفت بشه قدت 

وگرنه باعث میسه دیگران و بقیه از این طریق بهت اسیب بزنن❤