2777
2789
عنوان

دلم ازخداگرفته

72 بازدید | 6 پست

چرامنونمی بینه چراصدامونمیشنوه 

تاکی صبر؟تاکی توکل؟پس کوجوابش

شده دیگ نه بتونی زندگی کنی نه خودکشی 

الان وضع چندسال من همینه 

حرف هم  بزنیم میشه ناشکری ازهمه حرفهای حکمته مصلحته امتحان خسته شدم بریدم دیگ نمیتونم 

این چ جورخداییه ک توداره توی عذاب کشیدن میبینه وکاری نمیکنه چندسالمه مگ باید اینهمه دردروتحمل کنم

می ببینی حتی‌خداهم فقط هوای یسری هاروداره چقدرفرق میذاره بین بنده هاش

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

قربونت برم بخدا به سن و طبقه نیس دنیا همین شده هر کسی ب طریقی داره با چیزی میجنگه 

من تو ۲۴سالگی باید با سرطان بجنگم؟؟؟

پس بگم یکساله دارم صبر و تحمل میکنم و امتحان میشم شاید مصلحتی هست چی بگیم جز جنگ و تحمل چاره ای نیست 

سرطان دارم میشه برای خوب شدنم حمد بخونی برام 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی نمیگم فقط قصه حضرت ایوب رو بخون

خستم ازاین حرفها

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
قربونت برم بخدا به سن و طبقه نیس دنیا همین شده هر کسی ب طریقی داره با چیزی میجنگه  من تو ۲۴سال ...

مصلحت؟چقدر 

ادمایی رودیدم ک همش بقیه رواذیت میکنن ولی زندگیشون روبراهه

بعدما