2777
2789
عنوان

صد تومن دارم چکارکنم.

230 بازدید | 15 پست

از ارزش نیفت. پاوسال دم عید طلا گرمی دو هفصد خریدم الان دو و پونصد. میترسم باز طلا بخرم. میخام یسال نگهش دارم چکارکنم تو این یسال از ارزش نیفته

طلا 

دلار 

سکه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلا ضرره ‌

دست دوم هم خریده بودن بازم تازگیا فروختن ضرر کردن .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
طلا ضرره ‌ دست دوم هم خریده بودن بازم تازگیا فروختن ضرر کردن .

اره منم یه پولی داشتم پارسال ، چهار ماه دیگه لازمش داشتم، دیدم طلا هی داره میره بالا باهاش دستبند بدون اجرت خریدم، خداشاهده بعد طلا خریدن من هی قیمت طلا اومد پایین 🤣 دیگه نگهش دا‌شتم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

همه تخم مرغ هات رو تو یه سبد نگه ندار.

یه مبلغیش رو طلا بخر. یه مبلغیش سکه. اگر مهارتش رو داری تو بورس هم برو. اگر کسب و کاری سراغ داری که بتونی توش شریک بشی، یکم از پولت رو اینطوری سرمایه گذاری کن.

هیچی صد در صد نیست. فقط حواست باشه همه تخم مرغ هات رو تو یه سبد نذاری

مادر سه کوچولوی شیطون و همچنین طراح سایت هستم. هم کار میکنم هم خانه داری. خوشحال میشم بتونم به خانوم ها کمک کنم کسب و کار خودشون رو داشته باشن

آخرین تاپیکتو  قفل  کردی . اما  من  میخواستم  راهنماییت  کنم.  شاید  جدی  نگیری  و  گوش  ندی  ولی  من  وظیفمه  بگم.   روزی  دو  بار  هر بار  ده  دقیقه  مدیتیشن  کن.  اگر  بلد نیستی  سرچ کن  یاد بگیر  یا  ازم بپرس .  تا یک  ماه  هر روز  دو تا ده  دقیقه .  حتما  هر روز.   اگر  بیشتر  از یک ماه  ادامه  بدی  هم    قرصاتو  میزاری  کنار  و  خوب  خوب  میشی . 

2810