2777
2789
عنوان

بد غذا شدن یهویی کودک

133 بازدید | 31 پست

سلام عزیزان

پسر ۱۰ ماهه من به قدری خوش خوراک بود که من همش ترغیب میشدم براش غذاها و پنکیک های متنوع درست کنم و اصلا موقع غذا خوردن اذیتم نمیکرد،هرررررر چی میدادم میخورد

انقد تپل بود همه بهش میگفتن نون باگت

میبردمش بهداشت میگفتن اضافه وزن داره ولی الان حدودا یک ماهه سر دندون دراوردنش خیلی اذیت شد و همش مریض شد لب به هیچی نمیزنه اصصصصصلا

به زور یه مقدار شیرخشک میریزم دهنش

انواع سوپ و فرنی براش درست میکردم همه رو میخورد ولی الان همشو میریزم میره

بچه ام شد پوست و استخون

من هیچ تجربه ای ندارم که نوزاد دندون درمیاره چقد اذیت میشه و چقد طول میکشه

چون پسر اولم خیلی راحت و بی دردسر دندون دراورد

الان خیلی نگران این کوچولوم هستم

میشه بفرمایید اونایی که این مشکل و داشتن چیکار کردن ؟

انقدم تو پاییز مریض شد و انتی بیوتیک های قوی بهش دادن دکترا

دوباره ۳ روز پیشم تب کرد و گلوش چرک کرد بردمش دکتر بهش سفکسیم داده دوست ندارم شکم خالی بهش بدم ولی هر کارررری میکنم لب به غذا نمیزنه

خواهش میکنم راهنماییم کنید😭😭😭😭

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همین که سرماخورده و مریضه یکی از علت های بی اشتهایی هست

علت دوم که خودتون گفتین دندون در آوردن

و کلا عزیزم از این به بعد خودتو اماده کن واسه تغییرات یهویی.مثلا میبینی یه هفته خوبه چند روز بدقلق میشه.

اول که تاپیکتو خوندم فکر کردم بچه اولته.

ولی الان به این نتیجه رسیدم بچه اولت با دوم فاصله سنی زیادی دارن.درسته؟

خب معلومه بخاطر دندونشه.. دختر منم چندین ماه ب روشهای مختلف مریض شده بابت دندونش و ب شدت کم غذا..

میدونم به خاطر دندونشه،عرض کردم چقد این پروسه طول میکشه،امروز ساعت ۵ بعد از ظهر شیر خورده همون بوده،دیگه لب به هیچی نزد و خوابید😥😥😥

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عزیزم همین که سرماخورده و مریضه یکی از علت های بی اشتهایی هست علت دوم که خودتون گفتین دندون در آورد ...

۵ سال و ۲ ماه فرقشونه

هیچ شباهتی هم به هم ندارن

بزرگه از اولم بد غذا بود و دندون راحت دراورد من اصلا اذیت نشدم

دومی خیلی خوب غذا میخورد ولی سخت دندون درمیاره

دیگه خسته شدم انقد غذا درست کردم و دور ریختم

من الان همین وضعیت شما رو دارم وزن کم کرده مریض شده دندان درمیاره هیچی نمیخوره قبلا خیلی خوب بود ده ...

ببین گلی ماست میوه ای براش درست میکردم یه پیاله پر میخورد الان هیچچچچی،اصلا به غذا نگاه نمیکنه دارم از غصه روانی میشم

به قران صدای قار و قور شکمشو میشنوم

الان که با شکم گرسنه خوابیده و نگاش میکنم دلم میخواد براش بمیرم

۵ سال و ۲ ماه فرقشونه هیچ شباهتی هم به هم ندارن بزرگه از اولم بد غذا بود و دندون راحت دراورد من اص ...

خوب میشه عزیزم.نگران نباش

پسر منم تا۱۰-۱۱ماهگی خیلی خوب بود.

از ۱۱ماهگی تا ۲سالگی پدر منو دراورد.

خودشم خیلی اذیت شد طفلک

کلا بچم خیلیییییییییی بد دندون‌ بود.۶ماه طول کشید تا دندونای نیشش کامل شد.فک کن منِ مادر چی کشیدم تو اون ۶ماه.بدغذا میشد...بدخواب میشد....یبوست وحشتناک میشد....وای خدا الان که یاد اون روزا میفتم اعصابم خورد میشه

عزیزم همین که سرماخورده و مریضه یکی از علت های بی اشتهایی هست علت دوم که خودتون گفتین دندون در آورد ...

شاید باورت نشه پسر بزرگم از هفته دوم مهر رفت پیش دبستان از اونموقع تا همین الان این دو تا مریضن و من فقط کارم این بوده ببرمشون دکتر و دارو بدم بهشون

به خدا گاهی اوقات انققققد خسته و بی انرژی میشم میگم ای کاش میشد یه شب بدون دغدغه بخوابم

خوب میشه عزیزم.نگران نباش پسر منم تا۱۰-۱۱ماهگی خیلی خوب بود. از ۱۱ماهگی تا ۲سالگی پدر منو دراورد. ...

بمونه برات عزیزم 

طفلکیا 

اصلا انصاف نیست انقد عذاب بکشن سر یه دندون

شاید باورت نشه پسر بزرگم از هفته دوم مهر رفت پیش دبستان از اونموقع تا همین الان این دو تا مریضن و من ...

میفهمم چی میگی.پارسال من حال تورو داشتم.

بچه خواهرم میرفت پیش دبستانی یکسره مریض بود و میومد ویروس رو به بچه من منتقل میکرد و پاییز و زمستون کلا بچم مریض بود.یادمه سری اخر که بردمش دکتر،دکترش گفت چرا انقد مریض میشه؟مگه بچه مدرسه ای داری تو خونه؟!

مثلا دنت یا بستنی هم نمیخوره؟

دنت و تست نکردم راستشو بخوای

ولی بستنی میگم چون دائما مریض بود و گلوش چرک داشت من اصلا سمتش نرفتم و گرنه دوست داره اونو

بمونه برات عزیزم  طفلکیا  اصلا انصاف نیست انقد عذاب بکشن سر یه دندون

قربونت برم.همچنین بچه های گل شما.

خلاصه عزیزم نگران نباش.حرص نخور استرس نداشته باش چون تمام این حس و حالتو به بچه هات منتقل میشه.

واسه بچه بزرگت اسپری کلداماریس بگیر.قرمزش خیلی خوبه.