2777
2789
عنوان

بد غذا شدن یهویی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 31 پست
دنت و تست نکردم راستشو بخوای ولی بستنی میگم چون دائما مریض بود و گلوش چرک داشت من اصلا سمتش نرفتم و ...

پسر من تو اون تایم دنت رو خیلی دوست داشت.امتحان کن شاید خورد.یکم بذار تو محیط خونه دماش متعادل شه بعد بده بهش که خیلی سرد نباشه.

میفهمم چی میگی.پارسال من حال تورو داشتم. بچه خواهرم میرفت پیش دبستانی یکسره مریض بود و میومد ویروس ...

پسر بزرگ من اولین باری که مریض شد ۲ سالش بود اونم رفتیم مشهد اونجا انفولانزا گرفتیم،ولی این طفلی از وقتی به دنیا اومده فقط یه هفته خوبه دوباره سرما میخوره

مادر شوهرم چند روز پیش فهمید دوباره مریض شده میگه چرا انقد سرما میخوره

میگم نمیدونم والا

نه جایی میریم،نه کسی میاد خونمون

اینه وضع بچه های من

شاید باورت نشه ولی بچه اولمو دائما میبردیم بیرون

تو سرما و گرما همش بیرون پی گشت و گذار بودیم ولی اصلا مریض نمیشد حالا برعکس 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم.همچنین بچه های گل شما. خلاصه عزیزم نگران نباش.حرص نخور استرس نداشته باش چون تمام این حس ...

دورت بگردم

حتما گلم،،،ممنون بابت راهنماییت

نمیشه که حرص نخورد وقتی میدونم بچه ام گرسنه میخوابه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
پسر بزرگ من اولین باری که مریض شد ۲ سالش بود اونم رفتیم مشهد اونجا انفولانزا گرفتیم،ولی این طفلی از ...

عزیزم سرماخوردگی پسر بزرگت از نوع ویروسی هست و ویروس خیلی راحت منتقل میشه و اصلا ربطی به سردی و گرمی هوا داره.یعنی شما اگه بچتو تو هوای سرد ببری بیرون مریض نمیشه ولی اگه ینفر که ویروس انفولانزا داره بباد خونت جفت بچه هات مریض میشن.پسرت میره مهد انواع ویروسارو میگیره میاره خونه میده به بچه کوچیکت.

درباره اسپری کلداماریس یه سرچ بکن

پسر من تو اون تایم دنت رو خیلی دوست داشت.امتحان کن شاید خورد.یکم بذار تو محیط خونه دماش متعادل شه بع ...

حتما عزیزدلم فردا تستش میکنم

تا دیروز تنها چیزایی که میخورد فرنی و سرلاک بود که الان اونارم نمیخوره

دلم خوش بود تو فرنیش کره،سویق سنجد،شیره،خامه میریزم حداقل اونا یه ذره بهش جون میده که اونم دیگه لب نزد

دورت بگردم حتما گلم،،،ممنون بابت راهنماییت نمیشه که حرص نخورد وقتی میدونم بچه ام گرسنه میخوابه

میدونم خیلی سخته عزیزم.

پسر منم دقیقا همین بود حتی وزن کم کرد و کلی منو نگران کرد.

عزیزم سرماخوردگی پسر بزرگت از نوع ویروسی هست و ویروس خیلی راحت منتقل میشه و اصلا ربطی به سردی و گرمی ...

چشم گلم

بازم ممنون 

میدونم خیلی سخته عزیزم. پسر منم دقیقا همین بود حتی وزن کم کرد و کلی منو نگران کرد.

پسر من دستاش تا شده بود از تپلی ولی الان 😔😔😔😔

چشمت بی بلا.قربونت عزیزم انشاالله دندون بچت زودتر دربیاد و حالش خوب شه

عزیزدلی

انشالله حال همه بچه ها خوب باشه و دل هیچ مادری خون نباشه واسه بچه اش

خدا بچه شما رو هم زیر سایه تون سلامت نگه داره عزیزم 

پسر من دستاش تا شده بود از تپلی ولی الان 😔😔😔😔

غصه نخور.خداروشکر که سالمه

همه بچه ها همینطورن عزیزم

تو که تجربه داری.اگه قرار باشه بچه ها تا بزرگسالی همینطوری رشد کنن که میترکن.

از ۱سالکی به بعد رشدشون کم میشه.قد میکشن و یکم لاغرتر بنظر میاد.

نگران نباش

غصه نخور.خداروشکر که سالمه همه بچه ها همینطورن عزیزم تو که تجربه داری.اگه قرار باشه بچه ها تا بزرگ ...

پسر بزرگم که منو دق داد و میده همین الانشم تا یه لقمه غذا بخوره

ابگوشت میپزم میگه من نمیخورما خوشم نمیاد،مرغ میپزم میگه من نمیخورما دوست ندارم و و و و هررررر چی

واسه هر چی یه بهونه داره

چقدر سخت خدا بهت صبر بده.بهش گشنگی هم بدی اکی نمیشه؟

نه عزیزم

اصلا براش مهم نیست غذا باشه یا نه

فقط تنها غذایی که بدون دردسر میخوره الویه ست