2777
2789
بسرم سه ماهشه بعدتازکیاقهمیدم موقع ادرارکریه میکنه امروزمیبرمش دکتر امادیشب دوستم کفت فقط بخاطر بوشک مولفیکس جون اصلن خوب نیست وقدرت جذب نداره وانکار صابونه به بابجه میرسه کفت دخترشم مای بیبی خریده خوب شده
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
من مولفیکس به دخترم میبندم ولی خوبه. بعضی اوقاتم جان ب ب میخرم.
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطمه جان ۷۹۰۰
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  
البته از فروشگاه کوثر مای بی بی پریمیوم ۷۹۰۰ مولفیکس ۷۵۰۰
قربونت فاطمه جان بیا تاپیک خودمون من یه سوال نوشتم شما نمیدونی.