2777
2789

من امروز غروب دوسه ساعت سرپا بودم بعد موقع شام یهو یه درد خیلی بدی سمت چپ کمرم و شکمم گرفت خیلی بد ها بعد ده دقیقه ول کرد بعدش دیگه دردا آروم تر شدن دراز کشیدم ولی بازم کمر درد و کمی شکم درد دارم دراز میکشم آروم میشه شکمم هم سفت میشه یکم سرپا وایمیستم انگار بچه داره خودشو میکشه پایین تو واژنم یعنی درد زایمان نیست ؟ آخه ۳۹ هفته ام 

ولی خب دراز میکشم دردام آروم میشن الانم که دراز کشیدم وقتی بچه تکون میخوره تو واژنم احساس میکنم یه چیزی میخاد بیاد بیرون 

بچه اولم نیست ولی برای اولی سنم خیلی کم بود و ۳۸ هفته بستری شدم چون آب دور جنین کم شده بود چند روزی بستری بودم هی سرم میزدن ولی بعدش دیگه چون بجه به خشکی نیفته قرص گذاشتن به گفته پرستاره قرصه یجورایی مثه همون آمپول فشار بود بعدش دیگه دردام شروع شد الان نمیدونم روند طبیعی شروع شدن درد زایمان چطوره مامانمم نزدیکم نیست دوروز راهه تا خونه بابام تروخدا برام دعا کنین بچم سالم دنیا بیاد و فسقلی صبر کنه تا یه هفته دیگه چون بابام برای اون موقع مرخصی گرفته تروخدا راهنماییم کنین خیلی میترسم استرس دارم مخصوصن الانکه وقتی تکون میخوره تو واژنم احساس میکنم یه چیزی میخاد بیاد بیرون 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الهی بخوبی بدنیا بیاد سالم وتندرست باشه الهی قدمش پراز خیر وبرکت باشه 

عزیزم لطفا برامن دعاکن این گرفتاریمون بخوبی و خیر و خیلی زود حل بشه خیلی من را دعا کن یادت نره التماس دعااا

الان درد داری

درد نه ولی خیلی تکون میخوره و خیلی ببخشید تو واژنم انگار وقتی تکون میخوره یه چیزی میخاد بیاد بیرون 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

سلام خانم صبحتون 

حقیقتا من تجربه ندارم ولی خب عقل حکم میکنه حتــــــــــــمن  شما برید و شرایطتونو برای دکتر توضیح بدید اینجوری خیالتونم راحته 

و خانم اگ امکانش هست برای بچه دار شدن من دعا کنید 

ده ماهه اقدامم ولی بی نتیجه مانده 

عزیزم انشالله به سلامتی زایمان‌کنی.‌منم ۲ هفته دیگه زایمان دارم. توکل کن به خدا و نترس. کجایی الان خ ...

خونه 

میگم‌کیسه آبت پاره نشده هنوز که؟ اگر کیسه آب پاره نشه حالا مونده تا زایمان کنی

نه پاره نشده مگه اول دردا شروع نمیشن بعد کیسه آب پاره نمیشه؟