2777
2789
عنوان

بیاین تروخدا دردای زایمانم شروع شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه پاره نشده مگه اول دردا شروع نمیشن بعد کیسه آب پاره نمیشه؟ 

بین فرق داره. ولی وقتی کیسه آب پاره بشه معلومه که خیلی زایمان نزدیک هست. الان فقط استراحت کن و صبح زودی برو معاینه شو.

بعد چند سال با چقدر زجر باردار شدم توروخدا دعا کن با دل خوش به دنیا بیاد❤️ برای همه جوونها هم دعاکن

برات ایت الکرسی خوندم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
بین فرق داره. ولی وقتی کیسه آب پاره بشه معلومه که خیلی زایمان نزدیک هست. الان فقط استراحت کن و صبح ز ...

اصلن خابم که نمیبره یه ساعت دیگه دخترمو فرستادم مدرسه منم میدم بیمارستان 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
کم کم باید خودت رو آماده کنی بچه دیگه آمده پایین 

اره انگار ولی شمام برای من دعا کنین خیلی استرس دارم 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
بعد چند سال با چقدر زجر باردار شدم توروخدا دعا کن با دل خوش به دنیا بیاد❤️ برای همه جوونها هم دعاکن ...

مرسی عزیز من انشاالله که هم نی نی تو هم نی نی من بسلامتی دنیا میان 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12700679/خدایا-تو-روز-وفات-ام-البنین-تو-رو-به-پسرش-عباس-قسم-دل-اعضای-این-تاپیک-رو-نااامید

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

ان شاءالله به سلامتی وبه راحتی بچت بیاد بیاد بغلت سرزایمانت منم دعا کن بچه منم به موقع بیاد وسلامت باشه

وبارداریم راحت باشه

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

الان باید یه ذره راه بری  من با وجود درد رفتم  بیمارستان گفتند باید فقط راه بری حالا تو هم برو بیمارستان بد نیست چون اول ازت میپرسن درد داری یا کیسه آب پاره شده