2777
2789
عنوان

از دیشب که فهمیدم دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 89 پست

ببخشید ولی مقصر خودتون هستید

هرگز هرگز هرگز بچه تونو به جز پدرش و در مورد شما مامان جونش با احدالناسی تنها نذارید

با اینکه اون دتربچه هم بچه و نادونه اما بازم حالم بد شد

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
عزیزم انرژی هایی که به دنیا میدی دریافت میکنی یادته قدیمی ها میگفتن از هر چی بترسی سرت میاد رها نکن ...

عزیزم میشه این تاپیکم روگزارش بزنين راجب شهری گفتم که ممکنه شناسایی شم طبق تاپیک هام 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4956253/از-چابهار-کسی-هست

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط واکنش خواهر شوهرت😳

نمیدونم چرا هر چیزی که به جنسیت ربط داره براتون تبدیل به معضل میشه!

اون دختر بچه فقط کنجکاوه و طبیعیه

دختر منم ۷ سالشه 

براش سوال پیش اومد تفاوت بین دختر و پسر

منم هم براش توضیح دادم هم از اینترنت عکس کارتونی پسر بچه نشونش دادم

هم به عمم که پسر بارداره گفتم به دنیا بیاد به دخترم نشون بدیم🤦‍♀️😅

به دخترمم گفتم خیلی خوشحال شد که میتونه از نزدیک ببینه

اصلا حاد نیست فقط نباید حساسیت ایجاد بشه

2805
حس می کنم اون دختر هم نیاز اساسی به روانشناس بالینی کودک داره 

من دلم برای اونم میسوزه 

چون اصلا و ابدا مامانش حواسش نیست بهش

دائما خونه مادرشوهرمه و آخرشبا میاد دنبالش

ببین واقعا میتونم بگم فقط بچه آورده و اصلا به هیچ چیزش توجه نداره

حتی راحت دخترش سه یا چهارساله که بود میذاشت پیش همکارش که آقا بود میرفت دوساعت بعد میومد دنبالش که حتی شوهرم دعواش کرد دخترت رو چرا پیش غریبه میذاری

خدایا شکرت😍
منکه بچه ام رو وقتی خودش نوبت دکتر داره رو دکتر نمی‌برم خواهرشوهرمم حالت عادی بچه اش رو نگه نمیداره ...

شما رو نمیگم

خواهر شوهر رو میگم

بچه اش یا تو دکتر شنیده

یا تو مکالمه پدر و مادر

یا تو فیلم دیده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بعد چند وقت پیش یک دختربچه اومده میگه مامانم گوشی من رو کنترل می کنه مردم میگند مامانت حق نداره کنتر ...

نه گوشی که باید کنترل بشه پسر 8 ساله فامیلمون اینستا داره نامادریش واضح میگه بلوغ زودرس گرفته میگه به هربهونه ای شده سعی داره به اندام خصوصی من دست بزنه

خدایا شکرت😍
من دلم برای اونم میسوزه  چون اصلا و ابدا مامانش حواسش نیست بهش دائما خونه مادرشوهرمه و آخرشبا ...

آره همیشه میگند دوتا مسئله، مسئله مهم هست 1.ازدواج 2.بچه داری

بعضی ها هنوز واردش نشدند فکر می کنند این دوتا مسئله مهم، مثل بازی های خاله بازی و مامان بازی هست، بعد که واردش میشند تازه می‌فهمند داخل شون چه خبره...!!! 

و حتی می تونم قسم بخورم اشخاص زیادی هستند که نمی دونند تو هر دوره بچه چه روحیاتی داره بعد تصمیم به بچه داری می گیرند و فکر می کنند بچه شون مشکل دار هست!!! و همین باعث میشه با بچه هاشون بد برخورد کنند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
من دلم برای اونم میسوزه  چون اصلا و ابدا مامانش حواسش نیست بهش دائما خونه مادرشوهرمه و آخرشبا ...

وای یا خدا.من غیر از مامانم بچه مو پیش هیچکس نمی ذارم حتی مادرشوهر.معمولا اینطور مادرها گوشی هم در اختیار بچه می ذارن.ما یه آشنا داشتیم اینطوری بود هروقت میرفتم خونه شون دختره داشت با مامان بزرگش سریالهای شبکهGEMرو میدید الان دختره ۱۳ سالشه تا حالا ۳_۴تا دوست پسر عوض کرده😔😔

ببخشید ولی مقصر خودتون هستید هرگز هرگز هرگز بچه تونو به جز پدرش و در مورد شما مامان جونش با احدالنا ...

من هر چند دقیقه یا خودم یا شوهرم به یه بهونه سر میزدیم اونم بدون سر و صدا که ببینیم چیکار میکنن، حتی در اتاق رو هم هیچوقت نبستیم

من گفتم زیاد حساسیت زیادی نشون ندم و همون برم سر بزنم در بین کافیه😔

خدایا شکرت😍
وای یا خدا.من غیر از مامانم بچه مو پیش هیچکس نمی ذارم حتی مادرشوهر.معمولا اینطور مادرها گوشی هم در ا ...

چند وقت پیش آبجیم تعریف می کرد که تو خیابون یک دختربچه دیدند داره سیگار می کشه می گفت یک پسر کنجکاو شد رفت پیشش گفت چند سالته بعد دختره ابرو برده بالا گفته دوازده 😳 آقا من این رو که شنیدم تا دو روز تو افق محو شده بودم 😅

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
2810