2777
2789
عنوان

از دیشب که فهمیدم دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 89 پست
عزیزم تاحالا برام پیش نیمده ولی ب خواهرشوهرت بگو دخترتوجمع کن هشت سالشه بچه ک نیست 

بچه تا اوایل نوجوانی بچه هست 

بعد بزرگوار، نوجوان هم به قدرت تصمیم گیری نرسیده دیگه کودک که دیگه نمی دونه چی خوبه چی بد 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
اتفاق خیلی بدی که نیوفتاده حتی تا پنجم ابتدایی این کنجکاوی ها عادیه غیر عادی اینه که شماها بیش از حد ...

نه انصافا من سخت گیری ندارم روش

من فقط خودم سعی میکنم جلوش رعایت کنم و آموزشای عادی که کودک باید بدونه رو گفتم

حتی وقتی تنها بودن هیچوقت جوری نرفتم که بدونه دارم چکش میکنم

مثلا رفتم از تو اتاق خودکار برداشتم و یه نگاه بهشون انداختم

خدایا شکرت😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید به اون دختر تجاوز شده یا توی فضای مجازی چیزهایی دیده سر و گوشش باز شده 

عزیزم میشه این تاپیکم روگزارش بزنين راجب شهری گفتم که ممکنه شناسایی شم طبق تاپیک هام 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4956253/از-چابهار-کسی-هست

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
اینکه به بچه یاد بدی از خودش مراقبت کنه خیلی خوبه امانه انقدر که اون بچه حساس بشه دختر خواهرشوهرت ان ...

نه عزیزم بهش نگفتن اتفاقا و نظارتی روش نداره مادرش بعضیا هم همینطور گوشی میدن دست بچه هاشون بچه میره تو اینستا می چرخه و همه چیز یاد میگیره.بعد هم سن دختره ۸ سال دیگه به بلوغ نزدیکه و خودش کنجکاوی میکنه کلا نباید آدم بذاره دختر و پسر با هم زیاد بازی کنند 

2805
نه عزیزم بهش نگفتن اتفاقا و نظارتی روش نداره مادرش بعضیا هم همینطور گوشی میدن دست بچه هاشون بچه میره ...

ببین خوب نمیشه که نزاری اما همیشه بگو جلو چشمت بازی کنن البته اگر اینکار بکنی خواهرشوهرت میفهمه که داستان فهمیدی 

بچه تا اوایل نوجوانی بچه هست  بعد بزرگوار، نوجوان هم به قدرت تصمیم گیری نرسیده دیگه کودک که دی ...

ولی ما هشت سالگی این مدلی نبودیم خوب از بد تشخیص می‌دادیم 

من همیشه یادمه تو جمع پسرایی که از خودم بزرگتر بودن نمی‌رفتم یا میگفتن بیا بازی قبول نمی‌کردم 

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻
نه عزیزم بهش نگفتن اتفاقا و نظارتی روش نداره مادرش بعضیا هم همینطور گوشی میدن دست بچه هاشون بچه میره ...

حقیقتش من که روانشناسم و سی و دو سال سنم هست برخی رسانه ها روی ذهن من هم تاثیر می دارند بالاخره ذهن تلقین پذیر داریم و غیرتلقین پذیر که ذهن من متمایل به ذهن تلقین پذیر هست 

دیگه خدا به داد زیر هجده سال بذاره 

عزیزم ابدا پیش پسرت حساسیت نشون نده ابدااااا  بعدم دیگه هیچوقت اجازه نده تنها بمونن باهم  ...

آره منم بوسش کردم گفتم مرسی راستشو گفتی

گفتم دوباره نذاری هیچکس اندام خصوصیت دست بزنه 

و تا الانم هی نرفتم براش یادآوری کنم که چی شد چیکار کرد

خدایا شکرت😍
شاید حق با شما باشه  من روانشناسی خوندم واقعا اینقدر مورد تعرض به کودکان دیده بوده که بخاطر تر ...

عزیزم انرژی هایی که به دنیا میدی دریافت میکنی یادته قدیمی ها میگفتن از هر چی بترسی سرت میاد رها نکن تربیت پسر گلتو ولی حساس هم نباش حساسیت تو اونو بیشتر کنجکاو میکنه 

ولی ما هشت سالگی این مدلی نبودیم خوب از بد تشخیص می‌دادیم  من همیشه یادمه تو جمع پسرایی که از ...

این دیگه ماشالا ربط داشته به تربیت درست شما و خانواده شما یا معلمان یا همکلاسی های شما درست و غلط رو خوب تونسته بودند به شما القا کنند 

عزیزم به نظرم نگران نشو اون دختر بچه هم به اقتضای سنیش هست که این کار رو از سر کنجکاوی کرده و واقعا ...

آخه مسئله اینه خواهرشوهر من خیلی بیخیاله

کنجکاوی درست، ولی آخه دیگه نگیر بوسش کن

بچه من زمین میخوره باورت میشه یبار نشده صورتشو بوس کنه 

خدایا شکرت😍
واقعا اینجور وقتا نمیدونم چکارکنم ولی دیگه نزار بااون دختره بازی کنه،پسربرادرشوهرمنم هی بچمو میبرد ت ...

وقت بچه تو با کلاس این چیزاپر کن که خواست بیاد بگی نیستیم دلیلی نداره همش بیاره خدایی نکرده حواست نباشه توی خونه تو اتفاقی بیوفته همون جای خروفری زبونش دراز میشه 

میتونم بگم برای 90درصد بچه ها از این ماجرا ها وجود داشته اما باید مراقب باشی همیشه... بچه ها جلو چشمتون بازی کنن بهتره نه تو اتاق... با دخترا نزار بازی کنه.. باپسراهم مواظب باش.. ولی سخت نگیر بچه هستن فراموش میکنن.. اما آموزش مدام بهش بده... درکل این جزو ذات و غریزه انسانه فقط مواظب باش همیشه 

اوووووووف بابا بچه ها تو یه دوره خیلی کنجکاو میشن ودکتربازی رو دارن! همشون از اینا تجربه میکنن خواه ...

نه من وقتی بازی میکردیم ازش پرسیدم، و اصلا و ابدا باهاش دعوا نکردم بچه 4 ساله چی میفهمه که بخواد توبیخم بشه

خدایا شکرت😍
ببین خوب نمیشه که نزاری اما همیشه بگو جلو چشمت بازی کنن البته اگر اینکار بکنی خواهرشوهرت میفهمه که د ...

من فکر کنم شما منو با استارتر اشتباه گرفتی عزیزم.من الان دخترم ۱۴ سالشه و یه پسر ۷ ساله هم دارم حدود ۱۲ ساله که هیچوقت تو مهمانی ها و دور همی ها راحت برای خودم ننشستم به صحبت کردن و... و همیشه قاطی بازی بچه ها بودم تا خدای نکرده بچه هام آسیبی نبینن.

2810