2777
2789
عنوان

از دیشب که فهمیدم دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 89 پست

وقتی بچه رو باخودت میبری دکتر همین میشه. 

یا مادره بچه رو باخودش برده دکتر یا مکالمه پدر و مادر رو شنیده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاق خیلی بدی که نیوفتاده حتی تا پنجم ابتدایی این کنجکاوی ها عادیه غیر عادی اینه که شماها بیش از حد واکنش نشون میدین و بچه هارو کنجکاو تر میکنین چون اونا فعلا آگاهی از رابطه جنسی ندارن صرفا کشش بین دو جنس هست اما شما دارین با سختگیری بهشون خط میدین پس بعدا که بزرگتر شدن باید منتظر این باشید که مخفیانه کنجکاویشون ارضا کنن بهتره وانمود کنین اتفاقی نیوفتاده اما احتیاط لازم هم داشته باشید

🌃🏙
2805

عزیزم ابدا پیش پسرت حساسیت نشون نده ابدااااا 

بعدم دیگه هیچوقت اجازه نده تنها بمونن باهم 

برای خود من توی بچگی یه همچین مشکلی پیش اومد اما مادرم با ارامش ازش عبور کرد و بهم گفت دیگه نباید بزاری این اتفاق بیفته و منم بعد از اون دیگه نزاشتم دوستام و بچه های فامیل این کارو بکنن 

هیچ اتفاق بدی هم نیفتاد بلوغ زودرس هم نگرفتم 

شما فقط از این مسئله با ارامش رد شو و حواستو ۱۰۰برابر بیشتر جمع کن وقتی پسرت با دوستاشه

چقد بد 

این  همه شما برا تربیت بچت  وقت گذاشتی بعد یکی میاد اینطوری کنه

به نظرم با بچه هایی که خوب تربیت نشدن ارتباط نداشته باشه بهتره

یا با هم سن ها خودش بازی کنه

دیگه نزارید با اون دختره  بازی  کنه

اینکه به بچه یاد بدی از خودش مراقبت کنه خیلی خوبه امانه انقدر که اون بچه حساس بشه دختر خواهرشوهرت انقدر بهش گفتن که کنجکاوشده این خیلی بده به نظرم خیلی مراقب پسرت باش که تنهانمونه باهاش 

واقعا اینجور وقتا نمیدونم چکارکنم ولی دیگه نزار بااون دختره بازی کنه،پسربرادرشوهرمنم هی بچمو میبرد تواتاق و خودشو نشونش میداد،پسرم اومد گفت مامان، امید شوشولشو نشونم میده دعواش کن،چندروز پیشم ی فحشای رکیکی میداد ک پسرمن بلدنیست،جاریم مدام تو قر وفر خودشه و پز میده،برادرشوهرمم یروز درمیون میارش خونه ما،واقعا موندم چکارکنم؟؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

وای !! دختر بچه ها خیلی همه چیز بلدن.من هم اصلا نمی ذارم پسرم با نوه ی خواهر شوهرم تنها بمونه با اینکه چندماه هم از پسرم کوچیکتره احساس میکنم دختره خیلی همه چیز بلده و اگه فرصت گیر بیاره به پسرم تعدی میکنه.همونجا جلو همه که نشستیم هی پسرم و ناز میکنه همیشه هم میخواد بره تو اتاق با پسرم درو ببنده من همه ش چشمم به پسرمه.اجازه نمیدم 

شاید به اون دختر تجاوز شده یا توی فضای مجازی چیزهایی دیده سر و گوشش باز شده 

نه گزینه اول رو خیل بعید میدونم چون همه چی رو به مامانش میگه 

اما از نظر فضای مجازی یا فیلمایی که خواهرشوهرم میبینه زیاد رعایت نمیکنن

خدایا شکرت😍

عزیزم به نظرم نگران نشو اون دختر بچه هم به اقتضای سنیش هست که این کار رو از سر کنجکاوی کرده و واقعا نمیفهمه معنی این چیزا رو اگرم بوس کرده بخاطر این بوده که مثلا دکتره و اونجای پسرت درد میکنه بوسش کرده تا خوب بشه وگرنه غرض و مرضی نداره  تو هم به پسرت آموزش بده و این بحث رو تمومش کن یاد اوری نکن  هردوتاشون بچه هستن  خواهر شوهرتم که فهمیده حواسشو بیشتر جمع میکنه از این به بعد مراقب دخترش باشه

اوووووووف بابا بچه ها تو یه دوره خیلی کنجکاو میشن ودکتربازی رو دارن! همشون از اینا تجربه میکنن خواه ناخواه شما با سخت گرفتن زیاد میترسونیش

شما همچنان حرفای خودت رو بگو و تکرار کن که کارشون اشتباه بوده

ولی واکنش خیلی تند و خشن نشون ندید

دور از جون فکر کردم تجاوزی چیزی شده

از اشناهای همکارم تعریف میکرد بنده خداپسر فامیلشون چیزی فرو میکرده تو دختر بچه اش!

خیلی جلو پسرت حساسیت نشون نده و کاملا عادی رفتار کن. با دوستی مهربونی بهش بگو دیگه هیچ وقت این بازی رو با هیچ کس انجام نده. 

بگو اینکار که دختر عمه ت کرده کار بدی بوده و برات ضرر داره. 

آره دارم تحقیق میکنم ببینم تو شهرمون کدوم بهتره.  فقط واقعا از دیشب حال خودم بده

بچه ها تو این موردا خیلی کنجکاوی میکنن

و همه بچه ها این کنجکاویارو دارن

ولی شما حتما بیشتر نظارت داشته باشین بهشون

اونا دوتایشون کوچولون ولی شماک بزرگترید بیشتر حواستون باشه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
2810