2777
2789

بادکش خوبه حجامت خوب نیست برای بلغم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بادکش ب چ درد مبخوره؟

گردش خون رو زیاد میکنه

چون گردش زیاد میشه بعضی بیماری ها درمان میشه بلغم نرم میشه و کلی فایده دیگه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
گردش خون رو زیاد میکنهچون گردش زیاد میشه بعضی بیماری ها درمان میشه بلغم نرم میشه و کلی فایده دیگه

چه خوب میشه کل بدن رو بادکش انجام داد؟ من روماتیسم دارم زانو درد دارم اگه رو پاهام بادکش یا حجامت کنم خوبه؟

راسی چرا حجامت برای بلغم خوب نیس؟

چه خوب میشه کل بدن رو بادکش انجام داد؟ من روماتیسم دارم زانو درد دارم اگه رو پاهام بادکش یا حجامت کن ...

اره بادکش خوبه بهترش میکنه. 

حجامت بلغم رو بیشتر میکنه

بادکش با شاخ گاو چیه؟

منسوخ شده دیگه قدیم که دستگاه حجامت و بادکش نبود با شاخ گاو باد کش میکردن