2777
2789
عنوان

از دیشب که فهمیدم دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 89 پست

من بودم اصلا اجازه نمیدادم پسرم نزدیک اون دختر بشه😑🔫😑اون دختر ۸ ساله خیلی کنجکاو و باید با مشاور کودک درمیون بزارن اصلا موندم دختر۸ ساله همسایه ما یادم بهش گفتم چرا رودخترت حساسییی گفت درسته بچی اما بچه ها از من ۱۰۰ ساله زیرک ترن حالا ب حرفش رسیدم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ب نظرم بهتره دیگه این مساله رو برای پسرت بازگو نکنی مواظب باشی با اون دختر تنها نمونه طوری ک حساس نش ...

نه از دیشب که گفت دیگه نشکافتم  موضوع رو که حساس بشه بوسش کردم گفتم هیچوقت تو هیچ شرایطی کسی نباید دست بزنه، اگه همچین کاری خواست انجام بده حتما منو صدا بزن و نترس

خدایا شکرت😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آره دارم تحقیق میکنم ببینم تو شهرمون کدوم بهتره.  فقط واقعا از دیشب حال خودم بده

به خودت مسلط باش 

الان کاری نمیشه کرد 

فقط با مشاور حرف بزن که بهت یاد بده چجوری باهاش برخورد بکنی تو ذهنش نمونه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نه گزینه اول رو خیل بعید میدونم چون همه چی رو به مامانش میگه  اما از نظر فضای مجازی یا فیلمایی ...

خوب این برمیگردخ ب گزینه دوم فیلم اینا وایمن روبچه خیلی حساسم😑حتی فیلم دیدنم جلوش ممنوع میکنم فقط کارتون تام جری باربی😹خودمم حاضرم باش نگا کنم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
نه از دیشب که گفت دیگه نشکافتم  موضوع رو که حساس بشه بوسش کردم گفتم هیچوقت تو هیچ شرایطی کسی نب ...

افرین دیگه ادامه نده  از یه مشاور کودکم کمک بگیر

ماشالا خودت عاقلی 

خدا واسه هم حفظتون کنه

ایشالا ک همه بچه ها عاقبت بخیر بشن ب این وضع جامعه خیلی سخته بچه تربیت کردن خدا قوت عزیزم

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
وقتی بچه رو باخودت میبری دکتر همین میشه.  یا مادره بچه رو باخودش برده دکتر یا مکالمه پدر و ماد ...

منکه بچه ام رو وقتی خودش نوبت دکتر داره رو دکتر نمی‌برم خواهرشوهرمم حالت عادی بچه اش رو نگه نمیداره فک نکنم بخواد خودش بره دکتر ببرتش احتمالا از جایی دیده یا شنیده

خدایا شکرت😍
نه گزینه اول رو خیل بعید میدونم چون همه چی رو به مامانش میگه  اما از نظر فضای مجازی یا فیلمایی ...

بعد چند وقت پیش یک دختربچه اومده میگه مامانم گوشی من رو کنترل می کنه مردم میگند مامانت حق نداره کنترل کنه گوشی شما رو... 

خب گوشی تا زمانی که بچه به سن قانونی نرسه خصوصی نیست که بخواد کنترل مادر تجاوز به حریم خصوصی باشه!!! 

کنترل گری زیاد رو من هم قبول ندارم اما برخی چیزها واقعا باید قائده و قانون داشته باشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
من همیشه می‌شنیدم پسرا کنجکاو با پسر بزرگتر تنها نباشن دیگه به ذهنم نمی‌رسید دختر بچه تا این مرحله پ ...

تو این موارد انگار دخترا تو بچگی کنجکاوترن

همسرم میگفت بچه که بوده دخترعمش به اعضا خصوصیش دست میزده... 😑ولی خب به مامانش گفته جمش کردن

نمیدونم شاید باید با ی مشاور مشورت بشه تو این زمینه و هیچ وقت بچه هارو تنها نزاشت چون کنجکاویشون در مورد بدن هم زیاده 

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻
شما از چیزی که ترسیدی سرت اومد انقدر انرژی دادی البته به گفته خودت که گفتی اول متن  ولی ایراد ن ...

شاید حق با شما باشه 

من روانشناسی خوندم واقعا اینقدر مورد تعرض به کودکان دیده بوده که بخاطر ترس هیچی نگفتن 

من فقط سعی کردم محافظت از خودش رو یادبگیره😔

خدایا شکرت😍
2810