بدنم بی علت ضعیف بود یعنی همش خسته بودم. و هر چی دکتر میرفتم متوجه نمیشدن یا ویتامین میزدم دو ...
باز خداروشکر زودتر رفتی دکتر و متوجه شدی، خدا نصیب هیچ بنده ای نکنه ذره ذره آب میشن و آدم کاری از دستش ساخته نیست، یکی از دوستامون هم خدا بهش دوتا پسر داد هردوتا بیماری دوشن داشتن سومی که باردارشد دوقلو بود یک دختر یک پسر، همون تو بارداریش پسرش رو امحا کردن، بیشتر نوزاد پسر درگیر خود بیماری میشه و دخترا ناقل میشن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قربونت برم عزیزم ، انشالله اولاد سالم و صالح قسمت همه 🙏🏻❤️ درسته ما هم اصلا تو فامیل نداشتی ...
انشاءالله
اره گلم ،هم دختر هم پسر و همگی شکرخدا همه سالم
اما باور کن هرکدوم از ما تا بچه های پسر مون به دنیا بیان و یکم بزرگ شن بفهمیم سالمن خیلی استرس داشتیم، خیلی داداشم هم خودش هم مامان بابام عذاب کشیدن ،ما هم که دیگه جای خود داشت
اره دکترم دقیقا گفت خوبه که پیگیری شدی. آهان ، یعنی دخترش نگه داشتن! چقدر سخته 🥲 . تو بارداری یع ...
اره دخترش رو نگهداشتن، تو بارداری متوجه نمیشن چون اون ناقل بود و دوتا پسراش اینطوری بودن مطمئن بودن که این هم بیماره و امحا کردن، اصلا از نظر ظاهری با بچه سالم مو نمیزنه این مشکل تو ژنتیکشونه که چندسال بعد از به دنیا اومدن کم کم خودش رو نشون میده
آخه از سختیش یه چی میگم یه چی میشنوی، باعقل و شعور و قدرت بیان و هوش زیاد کاملاً رشد میکنن بزرگ میشن اما کم کم بدنشون لمس میشه تا جاییکه کاملاً زمینگیر میشن و بدتر اینکه از بس بیماریش نادره هیچ درمانی تا حالا نداشته
اره چون فرزند مبتلا داشته ریسک بوده کلا . دوستتون با همسرش فامیل بوده؟
نه شوهرش بیگانه بود، دوتا خواهر بودن بزرگتره اسمش مریم بود که دوتا دختر داشت هردو سالم ،این یکی اسمش اعظم بود که دوتا پسر پشت سر هم آورد و بعد از بیماری بچه هایش فهمید که ناقله، مریم هم رفت آزمایش داد اونم ناقل بود واس همین دیگه بچه نیاورد که مبادا پسر و بیمار بشه
🥲🥲🥲 الان دکتر به من گفت میتونی فرزند سالم بیاری چون نه ازدواج فامیل هستید نه تو فامیل سابقه&n ...
انشاءالله که همینطور میشه،همون آزمایش آمینو سنتز رو انجام بده، توکل به خدا انشاءالله از هر دو جنسیت خدا سالمش رو بهت میده،فقط استرس نداشته باش والا ما هم نمیدونیم که آیا از ما چهارتاخواهر کسی ناقل هست یا نه اما توکل به خدا آوردیم، البته از این علایمی که گفتی داری، یکی از خواهرام همینطور بود اونم دوتا پسر و دوتا دختر سالم داره، پس نگران نباش