دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ما خواهرا خواستیم بریم آزمایش ژنتیک بدیم اما گفتن باید نمونه خون برادرتون باشه که اونو اول آزمایش کنیم بعد بیایم تو نمونه خون شما همون مورد رو بسنجیم، اما ما نمونه خون ازش نداشتیم، خیلی بیماریه نادریه و کسی که دچارشه متاسفانه لاعلاجه
خدا بیامرزدش عزیزم. خب خداروشکر که همه سالم هستن 🙏🏻❤️ میخواستم برای فرزند اقدام کنم که بعدش دکتر ...
ممنون گلم، انشاءالله که خدا بهت اولاد سالم و صالح بده
ما اصلاً همچین موردی تو کل فامیل نداشتیم، دکتر میگفت شاید هفت نسل قبل از شما همچین موردی بوده که رسیده به برادرم و موقع بارداری ما خیلی استرس داشتیم اما دکتر وقتی محاسبه کرد و دید از هردو طرف همه سالم هستن گفت با خیال راحت دوران بارداری رو بگذرونین، ما در مورد بارداری جنسیت پسر نگران بودیم راستش که اونم خداروشکر همشون سالم هستن
و هر چی دکتر میرفتم متوجه نمیشدن یا ویتامین میزدم دو روز پر انرژی بودم . در آخر وقتی خواستم اقدام کنم برای فرزند ، دکترم گفت آزمایش ژنتیک کامل بده یه موقع ژنتیکی نباشه.