2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو زیست یه چیزایی خوندم  باید آزمایش ژنتیک دقیق بدید اگه ناقل سالم هستید بله درصورت سالم بو ...

آهان ،

بله آزمایش ژنتیک کامل دادیم مشخص شد من ناقلم.

یعنی اگه پدر ناقل نباشه و ازدواج فامیلی هم نباشه ، خیلی ریسکش کمتره درسته؟ 

با آزمایش cvs و غربالگری یعنی مشخص میشه؟

یه بیماری ژنتیکی ، که باعث ضعف عضلات شدید میشه.

یکدونه برادر داشتم که خودش این بیماری رو داشت و تو سن ۲۱ سالگی فوت کرد ،ما چهار تا خواهریم و خداروشکر هممون بچه هامون سالم هستن 

از کجا باید فهمید آدم ناقله؟

بله عزیزم 

ما خواهرا خواستیم بریم آزمایش ژنتیک بدیم اما گفتن باید نمونه خون برادرتون باشه که اونو اول آزمایش کنیم بعد بیایم تو نمونه خون شما همون مورد رو بسنجیم، اما ما نمونه خون ازش نداشتیم، خیلی بیماریه نادریه و کسی که دچارشه متاسفانه لاعلاجه 

یکدونه برادر داشتم که خودش این بیماری رو داشت و تو سن ۲۱ سالگی فوت کرد ،ما چهار تا خواهریم و خداروشک ...

خدا بیامرزدش عزیزم.

خب خداروشکر که همه سالم هستن 🙏🏻❤️

میخواستم برای فرزند اقدام کنم که بعدش دکتر آزمایش ژنتیک کامل برام نوشت و مشخص شد ناقل دوشن هستم. 

خدا بیامرزدش عزیزم. خب خداروشکر که همه سالم هستن 🙏🏻❤️ میخواستم برای فرزند اقدام کنم که بعدش دکتر ...

ممنون گلم، انشاءالله که خدا بهت اولاد سالم و صالح بده 

ما اصلاً همچین موردی تو کل فامیل نداشتیم، دکتر می‌گفت شاید هفت نسل قبل از شما همچین موردی بوده که رسیده به برادرم و موقع بارداری ما خیلی استرس داشتیم اما دکتر وقتی محاسبه کرد و دید از هردو طرف همه سالم هستن گفت با خیال راحت دوران بارداری رو بگذرونین، ما در مورد بارداری جنسیت پسر نگران بودیم راستش که اونم خداروشکر همشون سالم هستن

چی شد که رفتی آزمایش ژنتیک دادی و فهمیدی ناقلی؟

بدنم بی علت ضعیف بود یعنی همش خسته بودم.

و هر چی دکتر میرفتم متوجه نمیشدن یا ویتامین میزدم دو روز پر انرژی بودم . در آخر وقتی خواستم اقدام کنم برای فرزند ، دکترم گفت آزمایش ژنتیک کامل بده یه موقع ژنتیکی نباشه.

ممنون گلم، انشاءالله که خدا بهت اولاد سالم و صالح بده  ما اصلاً همچین موردی تو کل فامیل نداشتی ...

قربونت برم عزیزم ، انشالله اولاد سالم و صالح قسمت همه 🙏🏻❤️ 

درسته ما هم اصلا تو فامیل نداشتیم و حتی برادران خودم سالم هستن .

خب خدارو شکر عزیزم.

بچها پسر هستن؟