2777
2789
عنوان

🍂مامانای مهر ٩٥ 🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 5758 بازدید | 2706 پست
من اگه خدا بخوادو شرایطم اجازه بده طبیعی
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم یا داره لگد میزنه یا وول میخوره خیلی
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "
طبیعی اگه شرایط بدنی خودت و قرار گرفتن بچه خوب باشه مشکلی پیش نمیاد عزیزم
الان دیگه قبلش بررسی میکنن لگن و قرار گرفتن بچه
بالاخره زایمان استرس داره چه طبیعی و چه سزارین، به خدا توکل کن
وای سارا دقیقا منم حس بدی بهم دست میده چن روز یه بار انگار پاهاش رو مثانمه یا واژن، انگار داره میاد بیرون، همش حس جیش بهم دست میده
من اوایل خیلی میترسیدم ولی الان نه نمیترسم، این همه ادم تو کل دنیا دارن هر روز زایمان میکنن ، به خودم میگم منم مثه یکی از اونا، حالا البته باید ببینم چی پیش میاد ولی خاطرات بچه ها رو که میخونم برای زایمان طبیعی خیلی دلم میخواد منم اگه بشه طبیعی دنیا بیارم