2777
2789
عنوان

🍂مامانای مهر ٩٥ 🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 5758 بازدید | 2706 پست
سلام ، منم ایشالا پسرم اوایل مهر دنیا میاد، الان ٢٦ هفته م، خودمم ٢٧ سالمه
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااااااام بچه ها.....کجایین....بچه ها گروه مروه رو ول کنین..اونایی که واقعا پایه اینجا هستن فقط با هم باشیم... بچه ها من دو روزه کمرم و زانوم درد میکنه.......از قبل دیسک داشتم و تا حالا خوب بودم.نمیدونم داره اذیت میکنه کمرم منو...
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
سحر داری سنگین میشی به خاطر اونه، زانو دردم که فک کنم به خاطر کلسیم
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "
بچه ها میترسم نتونم به کارهام برسم....حداقل به غذا خوردنمون و شستن ظرفا..........نمیخام به کسی بگم بیاد پیشم........
اینهمه وقت هنوز مونده.........اخه هر کی بیاد منت میزاره بعدش..منم حساسم ...شوشو هم که صب میره شب هم دیر میاد.................
سحر جون چرا به کارات نتونی برسی؟ مگه انقد شدید کمرت و زانوت درد میکنه؟ به دکترت گفتی؟ شاید قرصی چیزی بده ایشالا زود خوب میشی کارای روزمره م خیلی اروم انجام بده اصلا خودتو خسته نکن