صدای غذا خوردن و چای خوردن بابام روانیم کرده هر چقد میگم اصن ب هیچ جاش نیس اخه کی برنج رو هورت میکشههههههههههه کی چای رو اونطوری میخورههه چراااااااا همه اخلاقاش رو مخه 😭😭😭😭 کدوم اخلاقشو تحمل کنم اخه خسیس بودنشو بداخلاق بودنشو عصبی بودنشو سوالای چرت و تکراری پرسیدنشو صدای شالاپ شولوپ هر شبشو رابطه داشتنشون تو ۳ ظهر جلو تلویزیون زیر پتوشو کدومو منه بدبخت تحمل کنم😭😬 کاش بمیره راحت بشم باعث همه استرسامه اون باعث شد از استرس دست و پام بلرزه رید ب اعتمادبنفسم اصلا برا چی زندم منن😭😭😭😭😭😭
اگ میخواین فاز نصیحت برداین از الان برین بیرون حوصله ندارم
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
ببین یه راهکار،تصور کن کلا نیس دور از جون فوت شده به بعدش فکر کن خودت رو تو موقعیت تصور کن چیبا قراره بشه حست از اون موقع رو تصور کن شرایط خونتون و زندگیتون قراره چییا تغییر کنه سعی کن بهش فک کنی ،فک کنم کمکت کنه بتونی راحتر بگذرونی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به مامانت بگو شاید فرجی بشه . بعضیا فقط از روی غریزه ......پدر مادر میشن هیچ درکی ندارن
چی بگم اخههه بگم صداتو بیار پایین😣
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
ببین یه راهکار،تصور کن کلا نیس دور از جون فوت شده به بعدش فکر کن خودت رو تو موقعیت تصور کن چیبا قرار ...
اتفاقا تصور کردم زندگیم عالی میشه تو این ۱۷ سال هیچی نخریده حسر همه چی مونده ب دلم ی خودکار هم با منت میخره