2777
2789
عنوان

صدای غذا خوردن عصبیم میکنه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 95 پست

ببین یه راهکار،تصور کن کلا نیس دور از جون فوت شده به بعدش فکر کن خودت رو تو موقعیت تصور کن چیبا قراره بشه حست از اون موقع رو تصور کن شرایط خونتون و زندگیتون قراره چییا تغییر کنه سعی کن بهش فک کنی ،فک کنم کمکت کنه بتونی راحتر بگذرونی

آهنگ غذا خوردن  من قبلا تحمل نداشتم تلقین کردم الان لذت میبرم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مامانت بگو شاید فرجی بشه . بعضیا فقط از روی غریزه ......پدر مادر میشن هیچ درکی ندارن 

چی بگم اخههه بگم صداتو بیار پایین😣

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

اوففففف

سالاد و برنجو هورت میکشه.  هنوز یه متر مونده قاشق به دهنش برسه هورت میکشه. گوشت تنم آب میشه یعنی. 

۱۵ ساله به خاطر این قضیه با دل خوش سر سفره نشستم، همیشه تند تند میخورم زود پاشم برم، یا که هندزفری گوشمه، اعتراضم میکنم داد میزنه، قهر میکنه. 

بقیه کاراش به کنار

ببین یه راهکار،تصور کن کلا نیس دور از جون فوت شده به بعدش فکر کن خودت رو تو موقعیت تصور کن چیبا قرار ...

اتفاقا تصور کردم زندگیم عالی میشه تو این ۱۷ سال هیچی نخریده حسر همه چی مونده ب دلم ی خودکار هم با منت میخره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

ولی من دقیقا منظورم همون بود .

منظور جمله من اون نبود گلم 

منظورم این بود ک با همه رفتارا و کارای بدش 

ی روزی که میرنو دیگه نیستن 

دلت تنگ میشه 

و میشینی گریه میکنی 

وگرنه صدای رابطه ک اخر بی ادبیه منظورم غیر از اون بود 

🔴اکانت قبلی بخاطر مشکلات امنیتی پاک شد🔴دختری از جنس پروانه🧚‍♀
چندسالته

۱۷

آرزوی صدای رابطه شون؟!؟! بس کنید تروخدا چندش آورترین صدا همونه کسی دلتنگ این صدا نمیشه

از بین اون همه جمله ای ک گفت شما فقط همینو برداشت کردین من غیر از اینو گفتم

🔴اکانت قبلی بخاطر مشکلات امنیتی پاک شد🔴دختری از جنس پروانه🧚‍♀
2810