2777
2789
عنوان

صدای غذا خوردن عصبیم میکنه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 95 پست

منم اینجوریم

اخه بعضی چیزا ذاتا خوردنشون صدا داره مثل خیار

ولی بعضیا دیگه شورشو درمیارن

موز هم بدی دستشون با شالاپ شالاپ میخورن

چایی هورت میکشن

آروغ میزنن سر سفره

من یک بسیجی ام✌ فقط حیدر امیرالمومنین است💖 از اول اومدم تکی تو کار ساختم من کارمو تنها✌شیعه علی بن ابیطالبم🌱جانم فدای رهبر✌ حاج قاسم: جمهوری اسلامی حرم است... ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم🤍السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡فقط یه دلداده واقعی میفهمه لحظه شماری برای ماه محرم و هیئت رفتن چه حسی داره💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم صدای غذا خوردن رو  مخم میره خیلی عصبی میشم گاها بحثم میشه با خانواده بعد عذاب وجدان میگیرم خداییش همشو فهمیدم تونستم هضم کنم صدای رابطه نه ،این خودش ی تاثیر روانی بد رو فرزند می‌ذاره ‌‌‌‌‌‌مخصوصا اگه فرزند کم سن باشه 

س ک س که جزو اصلیه زندگی هستش ولی خب پدر مادرا باید خیلی رعایت کنم. ما 5 تا بچه بودیم. ولی من هیچوقت ...

خیلی زشته این کارا یعنی چی جز اصلیه وای

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍