2777
2789
عنوان

شستن لباس نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 26 پست
همه رو دیگ میشوره تمیز میشه ماشین من خیلی دست تنهاب ودم شرایطشو نداشتم ک بخام با دس بشورم

منم وقت سر خاروندن ندارم. اول نجاستشو میگیری؟

پیراهن سیاه عزای تو یا حسین/ عشاق را به روز جزا روسفید کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب از کجا بفهمیم که مثلا ادرارش تمیز شده که بندازیم ماشین لباسشویی

خب وقتی زیر آب میگیری یکم همون جای جیشی شو بمال بعد سه بار بگیر زیر آب آبشو بچلون بعد بار سوم پاکه زنگ بزن دفتر کامل توضیح میده برای شماره دو هم باید خود نجاست برطرف بشه از رو لباس

منم وقت سر خاروندن ندارم. اول نجاستشو میگیری؟

مگ‌مای بیبی نیس ؟؟؟فوقش یکمی نم دار بشه از جیش ....ک ن نمیگیرم مگ میخاد نماز بخونه همه رو بنداز‌تو ناشین

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
مگ‌مای بیبی نیس ؟؟؟فوقش یکمی نم دار بشه از جیش ....ک ن نمیگیرم مگ میخاد نماز بخونه همه رو بنداز‌تو ن ...

خب بعضی ماشینا شستشوی شرعی ندارن اونوقت هم ماشین نجس میشه بعد هم لباسای خونواده رو بندازی نجس میشه دیگه

بیشتر منظورم رو لباسای خیسشه( آغشته به ادرار). اونارو چکار میکنید؟

همونم مینداختم مینی واش چون فقط و فقط لباسای خودش رو مینداختم لباسای خودم ک قاطیش نبود بگم چندین میشه مینی واش هم خوب و سریع در عرض ی ربع میشست

این کاربری دست چند نفره 

وا

لباس نوزاد مگه اول باید نجاستش پاک بشه؟؟؟ من که تاحالا نشنیده بودم. اگه جیشِ که همونجوری میاندازی داخل ماشین دیگه آب کشیدن و به قولی کُر کردن نمیخواد،  اگه به قولی پی پی هست، قاعدتا اول باید زیر شیر آب بگیرید که پی پی رد بشه، بعد برای شستشو بندازید داخل ماشین.

خیلی خیلی بهتره که مینی واش داشته باشین، هم بهداشتی تره برای بچه، هم کوچیکه و لباسای کم رو با با تایم کم و زود به زود میشورید، 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
با مینی واش لباسا تمیز میشه؟ خراب نمیشه؟

نه اتفاقا با دست ک میشستم دون دون میشد لباس مینی واش اونجوری نمی‌کرد یه ربع هم کلا طول می‌کشید تنها اذیتی ک داشت باید خودم با دستم درمیاوردم مینداختم قسمت خشک کن اونو تنبلیم میومد گاهی ولی واقعا از دست شستن راحتره

این کاربری دست چند نفره 
مگ‌مای بیبی نیس ؟؟؟فوقش یکمی نم دار بشه از جیش ....ک ن نمیگیرم مگ میخاد نماز بخونه همه رو بنداز‌تو ن ...

چرا مای بیبیه. ولی پیش میاد که دیر عوض بشه لباساشو خیس میکنه. برای لباسشویی میگم که نجس میشه

پیراهن سیاه عزای تو یا حسین/ عشاق را به روز جزا روسفید کرد